Postoji nekoliko online platformi na kojima možete zaraditi NOVAC bez previše rada

Prodaja potraživanja?

foto-ilustracija: pixabay.com

Zamislite da ne radite ništa i za to dobijate novac?

San mnogih je dobijati novac, a ne raditi ništa. Međutim, kao što znamo stvari funkcionišu malo drugačije tako da, ipak, ujutru moramo ustati iz kreveta i odvući se na posao. Neki imaju tu sreću da ne moraju daleko, ako im je kancelarija kod kuće, a sve više postaju popularna upravo zanimanja koja možemo raditi od kuće, na kompjuteru naravno.

Mnogi od nas rade i dodatne poslove kako bi poboljšali i popunili svoj budžet, ali za njih uglavnom nemaju dovoljno vremena. Ali ipak, postoji nekoliko online platformi na kojima možete zaraditi novac.

1. EarnHoney je platforma koja vam daje novac za gledanje videa, igranje igrica, kupovinu online ili učestvovanje u anketama. Mesečno se može zaraditi oko 30 američkih dolara, a novac se isplaćuje preko poklon kartice ili PayPala.

2. InstaGC plaća za posetu web stranica, obavljanje sitnih zadataka ili gledanje video zapisa. Ovaj kanal prati glas da je jedno od najlakših mesta za zaradu novca na internetu.

3. CashCrate plaća za ispunjavanje anketa, gledanje videa i pisanje recenzija. Minimalna isplata je 20 američkih dolara i šalje vam ček jednom mesečno.

(Dnevno.hr)

Share this post: