PREOKRET: Nikolić ipak kandidat za predsednika!

Senzacionalan obrt u srpskoj predsedničkoj trci!

Iako je prvo izjavio da će se kandidovati za drugi mandat, pa potom odustao od te ideje, Tomislav Nikolić je na kraju ponovo promenio odluku i biće kandidat za predsednika, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Naime, kako otkriva naš izvor blizak predsedniku Srbije, Nikolić je odlučio da se kandiduje za predsednika Mesne zajednice Bajčetina!

On je, naime, pre nekoliko dana primio delegaciju Bajčetine, koja mu je otvoreno saopštila da mu je gotovo osigurala pobedu u prvom krugu, te da računaju na njegov pristanak.

[adsenseyu5]

– U pitanju je, da se ne lažemo, ponuda koja se ne odbija. Kada vam neko u lice saspe egzaktne podatke po kojima ste apsolutni favorit, potpuno je nebitno o kojoj se funkciji radi.

Ma da je u pitanju predsednik odeljenja u osnovnoj školi, tako nešto nemoguće je odbiti.

Nikolić je bio prvo zbunjen, a potom oduševljen brojkama koje su mu na tom sastanku predočene, zbog čega je odlučio ne samo da se kandiduje već i da pre odlaska s mesta predsednika Srbije odlikuje one koji su mu te cifre predočili.

S obzirom na to da je ktitor crkve u tom mestu, jasno je da nema dostojnog takmaca – otkriva naš izvor s Andrićevog venca.

NAORUŽAVANJE

Ameri kupuju Atomsku banju

SAD odlučne su u nameri da po svaku cenu kupe Atomsku banju kod Gornjeg Milanovca!

[adsenseyu1]

Stejt department je, kako naš list ekskluzivno saznaje, poslao srpskim vlastima pismo o namerama za kupovinu te poznate srpske banje, s napomenom da cena nije bitna.

Naš izvor iz Vlade Srbije otkriva detalje iz tog pisma, uz napomenu da je u pitanju „skoro gotova stvar”.

– Pre nekoliko dana, predsednik SAD je izjavio da želi da poveća američki atomski arsenal, a s obzirom na to da je Donaldu Trampu nemoguće reći ne, Ministarstvo odbrane je od Stejt departmenta dobilo nalog da kako zna i ume pronađe način da SAD to pitanje reši za što je moguće manje pare.

Guglajući u potrazi za rešenjima nabasali su na Atomsku banju, čije ime im je, kako su naše obaveštajne službe otkrile, bilo sasvim dovoljno.

Ta banja ne samo što ima adekvatno ime već je i jefitnija od basnoslovno skupog budženja atomskog naoružanja. Mislimo da su Trampu „prodali” njen geostrateški položaj, odnosno činjenicu da se nalazi blizu granica Rusije.

[adsenseyu1]

Zato očekujemo da prodaja prođe glatko – otkriva naš izvor.

JAPANCI SAVETOVALI RUSE

Putine, ne ratuj sa Crnom Gorom

Vlada Japana savetovala je ruskog predsednika Vladimira Putina da ni po koju cenu ne ulazi u konflikt sa Crnom Gorom!

Svetski mediji preneli su pod oznakom „hitno” saopštenje japanskih vlasti u kojem se, između ostalog, navodi da je takav rat „nemoguće dobiti”!

– Predsedniče Putine, ne radite to! Eto, mi smo 1904. zaratili sa vašom Rusijom, zbog čega nam je Crna Gora objavila rat. Iako naš sukob, ne ponovio se, nije dugo trajao i u međuvremenu smo se pomirili, Crnogorcima to nismo mogli da objasnimo, pa nam je trebalo 102 godine da sklopimo mir!

Ako boga znate, a nadamo se da znate, ne ulazite u sukob s njima! Ne zato što ćete izgubiti, jer nećete, već zato što ćete pući sa nervima pokušavajući da im objasnite da iskuliraju – saopštila je japanska vlada.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

(Alo)[adsenseyu2]

Share this post: