PRIJATELJI POHOTNE PLAVUŠE: Nije nemoralno oralno zadovoljiti 24 momka, ona je velika vernica

Iako se na video-snimku jasno čuje kako devojka samoinicijativno poziva sve momke u baru da skinu gaće ako žele da dođu na red, prijatelji njene porodice tvrde da je ona žrtva!

Pošto je svet obišao šokantni video-snimak iz španskog letovališta Magalufa, na kojem mlada plavuša za vrlo kratko vreme oralno zadovoljava čak 24 momka u zamenu za piće od 3 evra, javili su se njeni prijatelji i prijatelji njene porodice da je brane, piše Jutarnji.hr.

Jedan od njih navodi da je 18-godišnja plavuša iz Armaga u Severnoj Irskoj, koja je snimljena kako u noćnom klubu obrađuje 24 frajera, pripadnica velike porodice posvećenih vernika. On tvrdi da joj je porodica u potpunosti oprostila grešno ponašanje na Majorki i da će im upravo vera u Boga pomoći da prebrode situaciju u kojoj su se našli.

„Ona je divna devojka, ali želela je da doživi nešto uzbudljivo. Pre nekoliko nedelja napravila je strašnu grešku, ali sve joj je oprošteno. Svi su jako pogođeni ovim. Ona je bila žrtva, bila je meta zla i izopačenosti i zato je zastranila“, rekao je za Ajriš miror neimenovani prijtelj njene porodice.

Inače, na snimku se jasno i glasno čuje kako devojka poziva momke da, ako žele da dođu na red, izvole da skinu gaće.

„Iako bi drugi mogli da nazovu njeno ponašanje nemoralnim, mi to vidimo sasvim drugačije. Bila je žrtva zla i izopačenosti, pa je u trenutku ranjivosti bila navedena da zastrani… Na ovom svetu potrebna nam je zaštita, a ona je nekako ostala bez Božjeg štita. To se dogodilo samo na trenutak, ali samo trenutak je dovoljan“, objašnjava drugi prijatelj.

Skot Rodžers, promoter kluba u Magalufu u kojem se slučaj desio i koji je navodno i snimio plavušin oralni delikt, kaže da se devojka samo zabavljala. Njegov kolega Alan Kolinson kaže da ne shvata zašto se digla tolika buka i da je to bila samo tipična noć u njihovom klubu.

(Jutarnji,Kurir)

Share this post: