RODITELJI BUDITE NA OPREZU: Među srpske učenike stigla nova BOLESNA IGRICA

U Srbiju je stigla još jedna opasna perverzna se*sualna igrica koju osnovci i srednjoškolci igraju na žurkama – „šarene narukvice“

Roditelji su zgroženi u uplašeni, a stručnjaci ističu da tinejdžeri ne mogu ni da shvate kakve posledice to može ostaviti po njihovu psihu, ali i zdravlje.

– Igra se tako što devojka stavi na ruku narukvicu određene boje.

Potom ruku sakrije iza leđa. Dečak pogađa boju i ako pogodi, od devojčice dobija „nagradu“ koju ta boja predstavlja.

I to rade pred svima na žurki. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava se*s. Mogu i drugačije boje da se odrede – otkriva izvor za jedan beogradski medij.

I ranije su raznorazne bizarnosti bile aktualne među decom, a „šarene narukvice“ predstavljaju najnoviju nevolju i opasnost.

Posledice preranog stupanja u se*sualne odnose mogu biti maloletničke trudnoće, kojih je sve više u Srbiji, ali i neka vrsta emotivne otupljenosti.

U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na žurkama, međutim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista dešava.

Međutim, ono što je sigurno jeste da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki se*sualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad decom“, kaže Jasna Janković, profesorka i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika.

Dodaje da ovakve igrice čine da se iz društva izopštavaju deca koja ne žele da učestvuju.

(Pink.rs)

Share this post: