Savršena mišolovka čak i za veoma lukave i pametne miševe (VIDEO)

mis misic glodar pacov

Ako imate problem sa miševima, a ne volite standardne mišolovke, jer one po pravilu povrede miša, evo predloga kako da se otarasite ovog dosadnog glodara a da on ipak ostane živ.

Matijas Vandel je još jedan takozvani “vloger”, od kog se može svašta pametno naučiti, a njegov poslednji video biće posebno zanimljiv onima koju muku muče s miševima.

Naime, Vandel je nakon više neuspelih pokušaja napokon napravio vrhunsku klopku za te male i pametne glodare, a njegovo rešenje ujedno je zanimljivo i zato što ih se možete rešiti a da ih ne povredite.

Ako nemate vremena da gledate ceo video, pokrenite ga od tačno trećeg minuta, jer Vendel upravo tu počinje da objašnjava kako je napravio zamku nezgodnu za miševe čak i trenucima dok su još oprezni.

Za one koji ne barataju engleskim jezikom, pojasnićemo da je od materijala koristio drvo i lagani komad plastike, odnosno da je na ivicu rampe postavio magnet.

Vi, naravno, možete da upotrebite i dublju kantu kako iz nje ne bi mogli da pobegnu dok je ne poklopite, a zgodno je primetiti i to kako miševi očigledno ne mogu da odole puteru od kikirikija.

(Dnevnik)

Share this post: