Simulator porođaja: Pogledajte kako su muškarci preživeli porođajne bolove! – VIDEO

Trudnica

Novi video pokazuje kineske muškarce koji su povezani sa „simulatorom porođaja“ kako bi i sami mogli da iskuse bol koji ide sa rađanjem potomstva. Međutim, oni nisu bili jedini koji su podvrgnuti iskustvu rađanja. Pogledajte kako su porođaj doživeli muškarci iz SAD i Australije…

Većina muškaraca zahvalna je na činjenici da nikada neće iskusiti bol rođenja deteta, piše Telegraph„.

Međutim, muškarci u Kini dobrovoljno su se prijavili za „simulator porođaja“ kako bi bolje razumeli kroz šta njihove partnerke prolaze tokom porođaja.

Mašina šalje serije električnih šokova koji simuliraju kontrakcije do stomaka dobrovoljaca.

„Moja žena očekuje bebu za tri meseca, i posvađali smo se jer sam joj rekao da porođaj uopšte nije toliko bolan. Kada je saznala za ovaj projekat, rekla mi je da se prijavim i sam otkrijem kako porođaj zapravo izgleda“, izjavio je Guang Liao, dvadesetdevetogodišnji budući otac.

„Moram da priznam da sam bio pomalo znatiželjan, a ono što sam tom prilikom iskusio u potpunosti je promenilo moje mišljenje. Celo iskustvo je bilo izuzetno bolno, a ja sam na mašinu bio priključen svega nekoliko minuta. Da je sve trajalo satima, poput pravog porođaja, mislim da to ne bih mogao da izdržim“, dodao je Liao.

Međutim, ovo nije prvi put da je korišćena ovakva mašina. U ovom iskustvu učestvovali su i muškarci iz SAD i Australije.

Pogledajte koja nacija je najbolje izdržala porođaj:

(B92)

Share this post: