Šta je Bil Klinton hteo da kaže u vezi vanzemaljaca? – VIDEO

Šta je hteo da kaže?

Čini se da Bil Klinton, kao i Ronald Regan, veruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način za spas Zemlje.

Čega se najviše užasava Bil Klinton, bivši američki predsednik? Čini se vanzemaljaca, jer, kako je otkrio svojim zaposlenima, ubrzo je nakon što je postao predsednik naredio da istraže Oblast 51, ali i famozni Rozvel.

„Da sam ja predsednik, što nikad neću postati, budimo iskreni – odmah bi zatražio sve poverljive dokumente o vanzemaljcima“, kazao je Džimi Kimel, poznati američki komičar u svojoj emisiji u kojoj je ugostio bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, pitajući ga „je li on to učinio?“.

„Na neki način. Naredio sam svojim ljudima da pregledaju famozno Područje 51 u Nevadi da se uverim kako stvarno nema vanzemaljaca tamo“, kazao je Klinton, dodajući kako bi zasigurno obavestio javnost da ima saznanja o vanzemaljcima.

Kazao je i kako ga ne bi iznenadilo da nas jednog dana posete vanzemaljci, te objasnio kako bi nas to iskustvo zasigurno „zbližilo“ baš kao i u filmu „Dan nezavisnosti“.

Čini se da Bil Klinton, kao i Ronald Reagan, veruje kako bi vanzemaljska invazija bila najbolji način za spas Zemlje.

„Možda je to jedini način kako da se ujedini ovaj naš ubrzano razjedinjeni svet. Zamislite kako bi se sve razlike među ljudima činile toliko sitnim kada bi im zapretio osvajač iz svemira“, rekao je Bil Klinton.

Iako se čitav razgovor odigrao u šaljivom tonu, postaje već sumnjivo koliko Amerikanci pričaju o poseti vanzemaljaca i o tome kako je to jedan od načina da se spase naša planeta.

Teorija zavere „Blue beam„, kanadskog novinara i istraživača Serža Monasta spominje upravo vanzemaljce kao deo „Velikog plana“ svetske elite.

(Dnevno)

Share this post: