Šta je ovo: Zmaj leti iznad gradića u Engleskoj?! – VIDEO

Zmaj iznad Engleske?

Na nebu iznad naselja Truro u Engleskoj, desila se jedinstvena pojava. Snimljen je zmaj!

Ili bar tako izgleda.

Snimak je izbačen pre godinu dana i prikazuje krilato stvorenje, nalik omanjem zmaju, kako leti iznad omanjeg grada. Ni do danas ne postoji zvanično objašnjenje ovog događaja. Znamo samo da ptica nije, a nije ni šišmiš.

Različite su teorije. Naravno, prva kaže da je u pitanju veoma vešta montaža, animacija. Druga, da je reč o mehaničkom stvorenju, ljudskih ruku delo. A treća, da je zaista snimljen pravi zmaj!

U komentarima se mogu videti primedbe da zmaj leti prilično neprirodno, nekako mehanički. Ako je tako, onda je neko izbacio letećeg robota usred provale oblake, što nije sasvim logično. Čak i avioni najbolje lete po vedrom nebu.

Ako je u pitanju montaža ili kompjuterska animacija, zašto bi neko pravio animaciju zmaja koji leti neprirodno, kad može da uradi to verodostojnije? A tu je i primedba jednog od komentatora: „Kako znaš da je neprirodno? Da li si ikada video zmaja kako leti?“

Onda da dodamo još jednu teoriju. A šta ako je to kućni ljubimac vanzemaljca, koji je na proputovanju svemirom, pa je pustio zmaja da se malo razmaše krilima po planeti Zemlji? Hm…

Šalu na stranu, misterija je i dalje bez odgovora. Prosudite sami.

(Srbija Danas)

Share this post: