Sve više dokaza o životu na Marsu: Vanzemaljka, kraba i lopta koja lebdi zaintrigirali svet! – VIDEO

Misterija

Nasine fotografije su uvek bile popularne među onima koji su uvereni da je NASA već otkrila život van Zemlje.

Ovog puta na jednoj od fotografija oni su uočili „vanzemaljku sa grudima i dugom kosom“ koja „iz daljine posmatra“ rover Kjuriositi.

Fotografija koju je nedavno napravio rover koji istražuje površinu Marsa privukla je pažnju ljudi uverenih da na Marsu postoji život. Na sajtu areazone51ufos.blogspot.be i na sajtu „UFO Sighting Daily“ pokrenuta je velika diskusija.

– Izgleda kao delimično obučena žena. Deluje kao da ima grudi, na šta upućuje senka u tom predelu. Mogu se videti i dve ruke koje su svetlije u donosu na odeću i glava sa dugom crnom kosom – piše u članku na sajtu.

Autor članka nije siguran da li je ovo statua „iz davnih vremena“ ili živa žena.

– Tako mala statua lako bi bila uništena, pa su veće šanse da je u pitanju živa žena – piše u članku.

Prema onima koji detaljno proučavaju fotografije sa crvene planete, na njoj ima i drugih živih bića. Pre nekoliko dana korisnici društvenih mreža uočili su na površini Marsa čudno biće za koje se pričalo da je „pauk“, „vanzemaljac“ i „kraba“.

Misterija

Teoretičari zavere uvereni su i da su na Marsu videli „lebdeću vanzemaljsku loptu“, koju je 10. aprila 2015. snimio rover.

– Ovo je drevna tehnologija, a lopta i dan-danas lebdi iznad površine. Niko ne zna kako, ali znamo da ju je napravila tehnološki napredna vrsta – piše na sajtu „UFO Sighting Daily“.

Pogledajte snimak u kom teoretišu o njoj:

(Blic)

Share this post: