TEORIJA ZAVERE: Evo šta je, ustvari, MADONA!

Luiza Čikone

foto: Beta/AP

Uvek skandalozna Luiza Čikone već decenijama vlada top-listama, pa mnogi pokušavaju da razotkriju tajnu njene slave.

Madona Luiza Čikone ili jednostavno Madona već decenijama suvereno vlada muzičkim top-listama, pa ne čudi što je odavno proglašena kraljicom popa. Ipak, pošto od početka karijere voli da izaziva publiku skandaloznim pesmama i još provokativnijim spotovima, ne čudi što inspiriše teoretičare zavere.

Tako jedni tvrde da je Madona članica iluminata, da je borac za novi svetski poredak ili da nam pomoću njenih pesama kontrolišu um, drugi da je deo opasne satanističke sekte i da svoj izgled održava žrtvovanjem devica i beba đavolu…

Predstavljamo pet najpopularnijih teorija o kraljici popa.

Iluminati i Vavilonsko bratstvo
KRALJICA JE REPTILIJANAC

Kada je reč o tajnim društvima, skoro da nema poznate ličnosti koja nije povezana s iluminatima. Naravno, to je slučaj i s Madonom. Zbog toga što je govorila da je kabalista, optužili su je da je mason, ali su drugi išli dalje – nalazili su scene u njenim filmovima i spotovima u kojima su iza nje simboli poput svevidećeg oka.

Kao dokaz da je zaista deo tog tajnog društva mnogi navode njen hit „Illuminati“, koji se bavi tvrdnjama o zvezdama i njihovom učešću u zaverama. Najdalje je, naravno, otišao čuveni Dejvid Ajk, koji tvrdi da Madona ne samo da je u iluminatima već da je deo Vavilonskog bratstva i da je reptilijanac, a ne čovek.

Tajna porodica
RODILA LEDI GAGU

Ledi Gaga je u mnogim stvarima naslednica Madone – ne prestaje da skandalizuje javnost, pa je već godinama na internetu veoma popularna teorija da je Ledi Gaga u stvari ćerka kraljice popa. Kao dokaz navodi se podatak da je mlađa pevačica rođena 1986, iste godine kad je Madona objavila hit „Papa Don‘t Preach“ (Tata, ne propovedaj), u kojem opisuje tinejdžersku trudnoću. Navodno, njen brak sa Šonom Penom već je bio u krizi, pa su rešili da sakriju i trudnoću i dete rođeno kao Stefani Džoan Anđelina Germanota. Bebu su dali Stefani Germanoti da je odgaji kao svoju ćerku. Dok je prema jednoj teoriji glumac otac Ledi Gage, postoji jedna još čudnija – da je Madona zatrudnela s Dejvidom Bouvijem.

Obožavanje Lucifera

Otkako se pojavila seksepilna pevačica koja koristi titulu povezanu s Devicom Marijom, krenule su tvrdnje da je njen rad u službi Satani. Pesma „Beautiful Stranger“ (Lepi stranac) himna je Luciferu: „Pogledala sam u tvoje oči / i moj svet se srušio / ti si prikriveni đavo / i zato ti pevam ovu pesmu“. U pesmi „Justify My Love“ (Opravdaj moju ljubav) ona govori o seksualnoj penetraciji s Antihristom“, piše portal The Conspiracy Zone.

Sama Madona je tim tvrdnjama doprinela kad je na Superbolu 2012. obukla kostim za koji su svi rekli da je odavanje počasti Bafometu, pa su krenule i priče o tome kako je žrtvovala bebe Luciferu.

(Kurir)

Share this post: