Totalni haos: Nova Nokija 3310 sa Putinovim likom napravljena je od ZLATA – VIDEO

mobilni

Foto: Pixabay.om

– Povratak legendarne Nokije nije prošao neopaženo kod naših dizajnera, koji su odmah želeli da naprave specijalnu verziju – poručuju iz kompanije Caviar

Ruska kompanija Caviar napravila je specijalnu varijantu nove Nokije 3310 sa pozadinom na kojoj je ugraviran lik Vladimira Putina koji je napravljen od zlata.

Caviarova verzija Nokije 3310 je crne boje sa zlatnim detaljima i koštaće 1.600 evra, dok običan model košta svega 49 evra.

Telefon je napravljen od titanijuma i zlata, što mu daje “luksuz, stil i predsednika Putina koji je najpopularniji čovek u Rusiji”, ističu iz kompanije Caviar.

Inače, kompanije Caviar poznata je po luksuznim varijantama popularnih telefona, piše “Telegraph”.

– Povratak legendarne Nokije nije prošao neopaženo kod naših dizajnera, koji su odmah želeli da naprave specijalnu verziju – dodaju iz Caviara.

Podsetimo, nova Nokia 3310 ima ekran u boji, po dizajnu veoma podseća na svog prethodnika, a tu je takođe i kamera od dva megapiksela. Telefon nije smartfon i pruža opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i imaće snažnu bateriju koja će trajati danima.

Ono što je svakako za pohvalu jeste baterija koja može da izdrži 22 sata razgovora i impresivnih mesec dana u “standby” režimu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Share this post: