TREBAĆE VAM: Evo kako da brzo OSUŠITE mokru obuću – VIDEO

Ilustracija

foto: pixabay

Tokom zimskih meseci svi tragamo za obućom koja će naša stopala što duže zaštititi od vode, ali nisu sve cipele vodootporne, a posle izvesnog vremena i one koje na deklaraciji imaju oznaku da su nepropusne popuste i propuste, a posebno kada padne puno snega.

Većina ljudi je sigurno više puta imala problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite obuću!

Kada se obuća skvasi, potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i mogla ponovo da se obuje. A ovaj fantastičan trik pomoći će vam da osušite cipele veoma brzo.

Za ovaj trik vam nisu potrebni skupi sprejovi za održavanje obuće, ali ni previše truda – sve što treba da imate jesu stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, te je napunite zgužvanim stranicama novina – one će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na dva-tri sata i očekujte neverovatan rezultat.

Da biste još brže mogli da obujete suve cipele, stavite cipele pune novina pored šporeta ili grejalice. Ali pazite – ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Pogledajte ceo postupak i isprobajte i vi ovaj fenomenalni trik!

(Telegraf.rs)

Share this post: