Ubio sam Bigfuta i to ću vam dokazati! – VIDEO

BIGFUT:Lovačka priča ili naučno otkriće

Rik Dajer, lovac na Bigfuta, objavio je fotografiju stvora za kojeg tvrdi da ga je ulovio u blizini San Antonija 2012. godine.

Fotografiju Bigfuta, kojeg je nazvao Henk, objavio je na društvenim mrežama, a to je njegov prvi „pravi dokaz“ o postojanju ovog bića s kojim se uskoro sprema i na „turneju po Americi“.

Još u intervjuu koji je dao 2012. godine tvrdio je: Bigfut je apsolutno stvaran. Ne postoji sumnja. Ja ću biti zapisan u istoriji kao najbolji lovac na Bigfuta svih vremena“.

Osim toga objasnio je i kako ga je namamio: „Ulovio sam ga rebarcima iz WalMarta preko ceste skrivajući se iza drveta, on je došao i počeo da jede meso“.

Nakon toga ga je upucao i odneo telo na sigurno. Sada tvrdi da su na telu sprovedena „naučna istraživanja, od DNA testova i 3D optičkih skenova do skenova tela.

On je pravi. To je Bigfut i Bigfut je ovde, ja sam ga upucao i sad ću to dokazati svetu„.

Naravno, rezultate navodnih testiranja nije pokazao, već je najavio skorašnju konferenciju za medije na kojoj će ih predstaviti. Ali, Dajer ima jedan relativno veliki problem: 2008. godine već je pokušao da prevari svet da je ulovio Bigfuta.

Ubrzo se uspostavilo da je telo, za koje su on i njegov saradnik tvrdili da je Bigfutovo, u stvari kostim za Noć veštica.

(Index)

Share this post: