UHAPŠEN KAČKAVALJ MANIJAK: Presretao žene go sa švajcarskim sirom među nogama

Dolijao: Hapšenje manijaka sa sirom

Posle opsežne potere, policija Filadelfije uspela je da uhapsi manijaka sa švajcarskim sirom koji je uznemiravao žene na ulicama tog grada.

Kris Pagano nije ni slutio da će mu tako brzo ući u trag, što pokazuje i slika njegovog lica u trenutku kada mu je policija zakucala na vrata.

Manijak se vozio svojim srebrnim automobilom presrećući žene obnažen. Kako je stajalo u upozorenju, on je ženama nudio novac da ga posmatraju dok na svoje intimne delove stavlja švajcarski sir. Sredovečni belac, starosti između 40 i 50 godina sa veoma neobičnim seksaulnim fetišom.

Građani su u upozorenju, objavljenom na Fejsbuk stranici pozvali da ga ne postiču ukoliko ga sretnu, već da zapišu registarske tablice i odmah obaveste policiju.

Njegova fotografija je najpre objavljena na Tviteru, na jednom od satiričnih naloga, ali je potom lokalna policija potvrdila da radi na slučaju pronalaženja „čoveka sa ozbiljnim sir fetišom“ jer su prijavljena uznemiravanja žena.

Takođe, jedna od čitateljki sajta na kom se vest pojavila, Gabi Čest, rekla je da joj slučaj zvuči više nego poznat. Kako je rekla, svojevremeno 2012. godine, ju je na sajtu za dejting kontaktirao čovek, koji izgleda identično kao ovaj sa fotografije, i rekao da „traži nekog ko bi na njemu izveo masturbaciju sa sirom“….Krug oko opasnog egzibicioniste je bio zatvoren.

(Kurir)

Share this post: