Urnebesno: Pokušao da opljačka ženu, kada ga je ova dohvatila, cvileo kao malo prase (VIDEO)

Prebijanje

MMA borac Monik Bastos išla je na džiu-džica trening s dve prijateljice u gradu Akailandija u Brazilu, kad su ih dvojica muškaraca napali u nameri da im uzmu mobilne telefone.

To im je, bez sumnje, bila loša procena, jer nisu imali pojma čime se ova devojka bavi.

Bila sam na putu na trening kad su nas presreli na motociklima i tražili naše telefone„, kazala je Bastos za MMAFighting i dodala „Kad sam im davala telefon, shvatila sam da nisu naoružani.

Kad su pokušali da pobegnu, podigla sam zadnji točak motora i oni su pali na tlo. Tip koji je uzeo moj mobilni je otrčao, ali sam uspela da ulovim drugog„.

Bastos, koja je bila u šest profesionalnih MMA borbi i još nekoliko džiu-džica mečeva i mau tai okršaja, razbojnika je uhvatila s leđa i oborila na trotoar, gde je, držeći ga poznatim borilačkim zahvatom, sačekala policiju.

Ovo, inače, nije prvi put da je ova devojka uhvatila lopova.

Već sam prošla kroz ovo nekoliko puta, a ovo je drugi put da sam se branila. Prošli put su bila dvojica s noževima, ali sam uspela uz pomoć džiu-džice da uzmem telefon natrag. To je veliki rizik, ali branila sam sebe i prijateljice pa sam, ipak, odlučila da iskoristim šta znam„.

Pogledajte reakciju lopova koga ova hrabra devojka drži do dolaska policije. Malo je reći da se pokajao.

(BKTV)

Share this post: