Vojislav ŠEŠELJ od učešća u rijalitijima kupio STAN?!

Intervju

foto: Facebook SRS

Dok je javnost kritikovala Vojislava Šešelja što gostuje u šou-programima, on je pazario nekretninu od pedeset kvadrata u Beogradu.

Vojislav Šešelj kupio je stan snajki Milici, koja se nedavno razvela od njegovog sina Nikole, i to od novca koji je zaradio u rijalitijima „Zadruga“, „Farma“ i „Parovi“, saznaje Kurir.

Lider radikala rešio je da stambeno obezbedi unuke Ljubomira i Vojislava i nije birao način na koji će zaraditi pare za nekretninu u Beogradu.

Dok ga je javnost kritikovala zbog toga što gostuje u raznim rijaliti formatima, Šešelj je svoje učešće debelo naplaćivao, pa je tako skupio dovoljno novca da pazari stan od 50 kvadrata.

Iako je uvek raspoložen da priča o raznim temama za medije, Vojislav nam je poručio da je ova priča ipak intimna i da nije lepo da je deli s javnošću.

– Neću da pričam o tome. Moja je privatna stvar koliko sam novca zaradio i gde sam ga potrošio. Već je neko pisao o tome, pa mi se nakačilo bezbroj ljudi da traži pozajmicu – rekao je Šešelj za Kurir.

Lider SRS je gostovao u „Parovima“, „Farmi“, a pre dve nedelje bio je u ulozi sudije u šou-programu „Zadruga“, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

On je tada izjavio da je svoje gostovanje u tom rijalitiju naplatio čak 100.000 evra, a da bi za milion postao aktivni učesnik.

(Kurir.rs)

Share this post: