Za POSAO iz snova se već prijavilo 20.000 kandidata: PLATA je oko 1.500 dolara i putuje se OKO SVETA!

Ako vas zanima...

foto: Facebook/Five Take Flight

Porodica Tilotson iz Jute planira put oko sveta sa svoje troje dece i traži dadilju koja će im, godinu dana, pomagati oko mališana.

Oglas su objavili kao video na Fejsbuku i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. Međutim, dobili su oko 20.000 prijava za posao.

Porodica planira da proda svoju kuću i na put da krene u julu. Krenuće iz Jute u Njujork, a onda na Island i u ostatak Evrope, između ostalog posetiće Poljsku i Mađarsku. Mekenzi i Derek će o svemu da izveštavaju na svom blogu. Kažu i da sa sobom “nose” svoj posao. Vratiće se kući dve nedelje za vreme Božića, a onda planiraju put na Havaje, pa na Novi Zeland i u Aziju. Budući da imaju troje dece, odlučili su da povedu nekoga sa sobom ko će da im pomogne, piše OddityCentral.

– Želimo da pronađemo nekoga ko će našu decu da voli kao i mi, čak i onda kada su nevaljali. Ta će osoba da bude ravnopravni član naše porodice čije ćemo mišljenje poštovati i uvažavati – kažu Mekenzi i Derek Tilotson.

Dadilja će morati i da podučava njihove sinove i da pazi na ćerkicu. Očekuje se da će im ona pomagati u kuvanju i čišćenju.

Dadilji obećavaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta nedeljno moći će sama da ide i istražuje strane zemlje. Dadilja će mesečno dobijati između 1.200 i 1.500 dolara (139.000 i 174.000 dinara). To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove.

Neki korisnici Fejsbuka su objavili komentar u kom tvrde da je to premalo za kuvanje, čišćenje i brigu o troje dece.

Ali Mekenzi i Derek kažu kako su dobili i mnogo pozitivnih komentara i gotovo 20.000 prijava za posao.

Zbog toga su odlučili ranije, odnosno 9. januara, da zatvore oglas. Javili su im se, između ostalih i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i lekari.

Ako je još neko zainteresovan za ovaj posao, može da se prijavi na listu na njihovoj stranici.

Pošto se vrate s puta Mekenzi i Derek Tilotson planiraju da kupe novu kuću i da se presele bliže rodbini.

(Telegraf.rs)

Share this post: