Ako još uvek niste osvojili osobu koja vam se dopada, probajte ovu taktiku

Ilustracija

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju!

Tačnije, ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to i te kako može da probudi zanimanje za vas!

Dakle, iako većina pretpostavlja da je konačno došlo vreme da se emocije liberalizuju i da više ništa nije tabu, jedna stvar stoji od davnina – ako se pravite da vas je baš briga za njega, on će još više da se zainteresuje!

Isto je i sa ženama: Čim joj muškarac stavi do znanja da mu se sviđa, ona nije toliko zainteresovana.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena, koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe – njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

(Novosti.rs, foto: pixabay)

Share this post: