Astrolog Vladimir Vlajić: Evo šta nas čeka do 3. septembra

Kakva vam odeća odgovara

Mnogi kad pročitaju svoj horoskop se pitaju „da mi je znati ko to piše“. Otkrivamo vam da je sledeće redove sastavio astrolog Vladimir Vlajić, a i šta vas čeka do 3. septembra.

OVAN

Kod mnogih dolazi do izvesnog rasterećenja. Postoji mogućnost nekog javnog priznanja. Nešto se poboljšava oko bitnih poslovnih projekata. Sve je to ipak vezano za vaša pređašnja zalaganja. Budite taktičniji u komunikaciji sa šefovima jer je prisutna nervoza koja nije direktno vezana za vas. Vodite računa da sve što radite bude legalno. Najbolji je period ako se spremate za put, privatan ili poslovni.

Više ste posvećeni poslu ili nekim svakodnevnim obavezama tako da ne mislite puno o ljubavi. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko posla, ali teško da će sada doći do konkretizacije odnosa. Kao da tražite dlaku u jajetu i teško se opuštate. Zauzeti kritikuju partnera. ili dolazi do manjeg zahlađenja odnosa, što nije u skladu s vašim temperamentom. Tokom vikenda ćete uspeti da se smirite, a onda odnos usmerite u željenom pravcu.
BIK
U poslednje vreme vam je teško udovoljiti. Kada niste na radnom mestu imate potrebu da nešto radite. A kada ste na poslu – razmišljate o tome gde biste mogli da skitate. Sada polako počinjete da pravite balans, ali ovo nije period u kome treba da zapnete. I dalje nešto ne zavisi od vas. Završavajte ono što možete i ne nervirajte se oko stvari koje trenutno ne možete da promenite. Ne obazirite se na tračeve. Finansije se popravljaju.
U ljubavi većini nije dosadno. Razne ludosti vam padaju na pamet. Ono što je čudno – neorganizovani ste ili je nešto neizvesno. Trudite se da budete spontani i oslonite se na unutrašnje osećaje. Bez obzira na dešavanja, vama nešto nije po volji. Nemojte da vas to brine. Slobodni mogu da upoznaju nekoga tokom izlaska u prijatnom okruženju. Zauzeti Bikovi se trude da budu taktični u odnosu, ali im to do kraja ne uspeva.
BLIZANCI
Stvari se stišavaju na poslovnoj sceni, ali vi ne osećate umor. Važite za veoma aktivan znak koji ne voli dosadu. Nemojte pokretati nešto samo da vam ne bi bilo dosadno. Posvetite se sebi i privatnom delu. Napravili ste važne poslovne poteze u prethodnom periodu i sada bi trebalo da se opustite. Saradnici su nervozni i neko može da pokrene trač o vama. Komentarišite ga osmehom. Vaše potrebe u emotivnom delu kao da se menjaju iz dana u dan.
Ovo je naročito naporno zauzetim Blizancima. Rasprave s partnerom su moguće. Razlog je to što ga zbunjujete i suviše analizirate. Moguća vam je tajna veza sa Bikom, Lavom ili Strelcem. Slobodni bi trebalo da se kreću i putuju. Poznanstva su moguća upravo dok ste u pokretu. Prija vam poznanstvo s nekim ko je komunikativan i spontan. Imate sličnih interesovanja pa nećete stići da primetite nešto što vam eventualno ne bi odgovaralo. Za sada je to dobro.

RAK
Sijate, a kao da to saradnike iritira. Stalno vas zapitkuju ili provociraju. U dobrom ste poslovnom periodu, pa se time ne bavite. Oslonite se na izreku „Ko drugome jamu kopa sam u nju upada“. Podrška prijatelja je učestala u kom god pravcu da ide. Finansije mogu da se poprave kroz brze poslove s prijateljima. Platite neka dugovanja a ostalo potrošite na sebe – zaslužili ste. S obzirom da zračite – privlačićete poglede.
Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga u trenutku kada su opušteni. To je verovatno neka proslava gde spontano dolazite u centar pažnje. Niste znak koji to baš voli, ali će vam to za promenu prijati. Zauzeti obnavljanja bliskosti s voljenom osobom. Verovatno postoji uticaj treće osobe, ali on polako slabi. Samo budite iskreni i nasmejani.
LAV
Istrošili ste se tokom prethodnih nedelja pa usporite. Kao da su sve oči uprte u vas, a vi se teško pokrećete. Prijaju vam planovi o poslovnim promenama, ali nije vreme za to. Neko pokušava da vas sabotira, pa bi trebalo da obratite pažnju na tekuće obaveze. Sitni administrativni poslovi vas umaraju, ali je vreme da ih završite. Ne preuzimajte tuđe obaveze.
Venera je i dalje u vašem znaku pa je ljubav vaša pokretačka snaga. Za slobodne Lavove je ovo period u kome maštaju. Problem je što se sada neće pojaviti osoba koja će ispuniti vaše visoke kriterijume. Zauzeti su uglavnom dobro. Prijaju vam zajedničke aktivnosti s voljenom osobom. Maštate o nekim boljim vremenima i velikim promenama. Bez obzira da li je to realno ostvarivo – to vam sada prija.
DEVICA
Već izvesno vreme ste u krizi, ali najgore je prošlo. Vaša analitičnost i dobra organizacija trebalo bi da budu u prvom planu. I dalje uz mnogo napora završavate sve poslovne obaveze, ali to daje rezultate. Želite poslovnu promenu koja vam zasad još deluje daleko. Pokušavate sebe da projektujete, ali niste sigurni šta vam je činiti. Ne zaboravite da imate urođenu intuiciju – oslonite se na nju.
U emotivnom delu imate želju da se zaštitite, kojeg god ste statusa. Zauzete Device kao da ne reaguju na partnerove pokušaje da bude pažljiv. Nalazite zamerke i ostajete u nekom svom filmu. Vaši strahovi su trenutno jaki. Pričajte o tome da se ne biste nepotrebno udaljili. Slobodne Device maštaju i teško da će neko sada dostići vaš ideal. Svakako ćete flertovati, ali će bitna dešavanja verovatno izostati.
VAGA
Hvata vas jaka nervoza kada počnete da mislite o poslu. Mnoge Vage žele promenu, ali sada to nije na vidiku. Savet je da nešto promenite. Pazite se ako neko nov ulazi u poslovno okruženje jer će vam praviti izvesne probleme. Zasad možete da smislite kakva promena bi vam prijala. Ne pretrpavajte se poslom jer će vas to dodatno unervoziti. Komunikacija sa autoritetima vam se čini kao komplikovana, ali nije baš tako.
Ljubav: Osećate potrebu da preuzmete dominantniju ulogu. Ovo je naročito naglašeno kod zauzetih Vaga. Mogući su vaši izlivi ljubomore i nesigurnosti – što je kod većine potpuno neopravdano. To nije princip koji prija vašem znaku. Potrebno je da što više pričate s voljenom osobom da ne biste zahladneli odnos. Slobodni su više strastveni nego emotivni. Možete da upoznate nekoga preko prijatelja, Interneta ili u šetnji u večernjim satima.
Zdravlje: Želudac može da vam bude najveći problem. Vodite računa i o kolenima i kukovim – moguće su tegobe naročito ako su postojale neke povrede.
ŠKORPIJA
Bez obzira na nerviranje iz proteklog perioda imate plan i držite ga se. Rešićete nešto važno, a vezano je za projekat koji se odugovlači ili bi tek trebalo da počne. Naročito je povoljan period za Škorpije koje rade s ljudima iz drugih mesta i strancima. Uz to će se i finansije popraviti ili stabilizovati. Prisutne su izvesne sabotaže u poslovnom delu. Savet je da ne reagujete burno već da prihvatite igru i nadmudrite protivnika.
Većinu emotivnih kriza ste ostavili iza sebe. Vreme je da se opustite i prepustite. Slobodni sasvim spontano puštaju nekoga u svoju svakodnevicu. To je neko pored koga se smejete i ne mislite o sitnicama. Fizički vam je ovo veoma privlačna osoba, mlađa ili mladolika, nešto uči ili često putuje. Zauzete Škorpije se nekako drže zajedno. Mnogi će se odlučiti za naredni korak u odnosu (brak, decu, zajednički život).
STRELAC
U svom ste elementu tako da poslovni deo neće biti loš. Biće neplanirano dobrih vesti ili ponuda. Dobro promislite o uslovima pod kojima krećete nešto da radite. Inače, umete da se saplićete o sitnice, pa je tako i sada. Oslonite se na prijatelje i savete iskusnih. Loša procena može da vas košta već početkom sledeće nedelje. Novac dolazi, ali trošite više nego što zaradite. Neće vam to sada smetati jer su na pomolu vanredni prilivi novca.
U emotivnom delu niste sigurni šta želite. Šarmantni ste i privlačite pažnju, ali i dižete veliki zid oko sebe. Upravo zato odbijate moguće dobre ljubavne ponude. Strelčevi imaju strah od promena i neizvesnosti. Slobodni koriste svaku priliku za flert. Postoji više potencijalnih kandidata ali usled suviše balansiranja – možete da ostanete sami. Zauzeti Strelčevi imaju priliku za ulazak u tajnu vezu koja neće otići daleko. Opet postoji opasnost da budete otkriveni ličnom nepažnjom.
JARAC
U proteklom periodu ste bili nervozniji nego obično. Sve se otezalo i komplikovalo. Sada je vreme da se završe zaostali poslovi i naplate potraživanja. Ne krećite s novinama već samo postavite osnovu u smislu plana i kontakata. Postajete nestrpljivi pa vam fali takta. Izdržite još malo i ne gubite strpljenje. Finansije se poboljšavaju, ali vi to kao da ne primećujete. Učite na svojim pređašnjim greškama. Umorni ste i to je jedini razlog zbog kojeg vam emotivni deo deluje loše.
Prilike za razmenu emocija će biti u slučaju da se sami otvorite za to. Još suviše mislite o prošlosti i to vas koči. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju nekoga na putovanju ili u društvu prijatelja. Zauzeti su okupirani materijalnim stvarima i nehotice odbijaju partnera od sebe. Drugi opet partnerski odnos doživljavaju kao oazu mira. Ako pripadate prvoj grupi – setite se lepih trenutaka i suštine tog odnosa koji vas je ispunjavao.
VODOLIJA
Ne možete da utičete na neke poslovne okolnosti i to vas frustrira. Eventualne burne reakcije mogu samo da vam ugroze status. Budite mirni i pratite dešavanja na poslovnoj sceni. Mnogi vas ne razumeju, ali vas u suštini ne sabotiraju. Dolazi vaših pet minuta. Bavite se nekim hobijem jer kroz to možete da zaradite. Finansije se kratkoročno popravljaju – dolazi vam novac koji kasni. Emotivni deo takođe možete sami da komplikujete.
Slobodne Vodolije u želji da nekoga privuku mogu suviše da se trude. Nešto što kreće neopterećujuće i interesantno za oboje može da se pretvori u izbegavanje sa obe strane. Budite spontani i nasmejani. Poznanstva su vezana za proslave. Zauzeti se trude da budu dominantni u odnosu s voljenom osobom. Ali, kao da prevladava pesimistični momenat u vašem pristupu. Nema potrebe za tim.
RIBE
Dešavanja iz prethodnog perioda su vas umorila. Nije vreme da posustajete jer slede promene koje ste priželjkivali. Možda ne ono što se želeli, ali je svakako dobro za vas. Vreme će pokazati da je i bolje od onoga što ste za sebe smislili. Komunikacija sa saradnicima je i dalje nekako teška i promenljiva. Suviše se trudite pa otuda i toliko stresa. Usmeravajte pažnju u konkretnom smeru i ne mislite suviše daleko.
Niste potpuno sigurni šta da mislite o emotivnom životu. Slobodne Ribe su usmerene na lične potrebe i to donosi zadovoljstvo. Koliko god maštate o pojavljivanju idealnog partnera – sada niste spremne za tako nešto. Biće prilika za flert, ali kao da želite da ostane samo to. Zauzeti uživaju u trenucima sreće. Nastavlja se pozitivno turbulentan period. Ne pravite daleke planove već uživajte u svakom trenutku.
(novimagazin)

Share this post: