Blizanac je flert mašina i napraviće grešku, Škorpija ima buran dan

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Kreativni ste danas, pa bi bilo lepo da se potrudite malo više oko partnera. Romantični ste i naglašeno vam je polje veza, pa možete očekivati poboljšanje odnosa sa partnerom ili novu vezu ako ste slobodni. Atmosfera na poslu i kod kuće je sjajna i danas možete očekivati jako uspešan dan.

Bik

Posvetite više pažnje partneru. Vreme je za uživanje u toplini doma. Mesec u polju porodice vas čini pasivnim. Dobro je kada ste u toku svih zbivanja. Vredni ste i ambiciozni i nadređeni će to ceniti.

Blizanci

Komunikativni ste i skloni flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, samo ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto u prošlosti. Sada je vreme za nešto novo. Možete imati povećane troškove. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem na poslu lako rešiti.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko novca. Ne mešajte privatni i poslovni život. Fokusirajte se na osobu koja vam se odavno dopada. Ne budite neodlučni. Moguća je glavobolja danas. Odmarajte popodne.

Lav

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Bitno je da vam bude zabavno u vezi. Nervozni ste jer neki od planova ne idu kako treba.

Devica

Danas imate želju da se više družite sa prijateljima, a to može da zasmeta partneru. Izbegavajte ljubomorne scene. Uživajte malo više popodne i spremite se za vikend. Ne morate stalno raditi.

Vaga

Ne treba sebe da opterećujete nekim bespotrebnim brigama. Pokušajte da cenite više sebe i da napravite kompromis sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na vezu. Nemate dovoljno volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su vam nove ideje i novi projekti.

Škorpija

Ambiciozniji ste nego inače. Ne zapostavljajte privatni život i vezu zbog posla jer to može da vam pokvari odnos. Danas ćete imati buran dan, ali dajte svoj maksimum. Usredsredite se i sigurno će se sve isplatiti.

Strelac

Isplanirajte danas šta ćete raditi za vikend. Posvetite više vremena partneru. Sve je kako treba, samo dajte jedno drugom prostora. Ako ste slobodni, moguće je neko putovanje i novo poznanstvo. Ne propuštajte prilike.

Jarac

Vi ste danas posebno emotivni, naročito kad je reče o vezi. Ne shvatajte svaku kritiku od strane partnera previše lično. Nemojte previše verovati drugim ljudima. Uradite na poslu sve kako  mislite da treba. Spavajte više, potrebno Vam je dosta odmora.

Vodolija

Lakše vam je da ostanete u užem krugu ljudi koji vas dobro poznaju, sa partnerom, nego da rizikujete da dođe do ljubomornih scena. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni, a na vama je da ispratite te zahteve. Budite odgovorni.

Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza na poslu, to može prilično loše da utiče na vaš odnos. Budite pažljivi u raspravama da ne bi došlo do još većih problema. Bitno je da nađete malo vremena da se odmorite jer ćete tako izbeći povećan stres.

(Mediji)

Share this post: