Celu deceniju nije znala da je u vezi sa SERIJSKIM UBICOM: A onda… – VIDEO

Hapšenje

foto-ilustracija: pixabay.com

Holi Eudi iz Južne Karolone bila je 10 godina u vezi sa Todom Kelepom, ni ne sluteći da je on ubica.

Kelep (45) je inače bio agent i bavio se nekretninama, a uhapšen je u novembru nakon što su pronašli jednu od njegovih žrtvi, ženu koja je lancima za vrat bila zavezana u jednom skladištu. Nakon istrage policije, ustanovljeno je da je na istom imanju sahranio nekoliko žrtva koje je ubio.

Jedna od žrtava koje su se izvukle, Kala Braun, posvedočila je da je Kelp upucao njenog dečka, Čarlija Karvera ispred nje. Trenutan broj žrtava ovog monstruma za koje se zna iznosi sedam. Neki od njih su nerazrešena ubistva stara 13 godina. Kelep je priznao krivicu, izbegao smrtnu kaznu, ali je osuđen na sedam doživotnih robija.

foto: Printscreen YT

U javnosti se priča o ispovesti Holi Eudi, koja je sa njim bila u vezi punu deceniju. Ona je šokirana saznanjem i kaže da je bila potpuno nesvesna toga šta njen partner radi.

„Mnogo je vodio računa o meni i činio da se osećam važno i voljeno“, kaže Holi koja je zauzvrat ubici redovno davala novac. Jednu veliku pozajmicu iskoristio je baš da bi kupio ogroman kontejner za skladištenje u koji je zaključao žrtvu, Kalu Braun, a njoj  je rekao da mu taj kontejner treba za alat. Kala Braun svedočila je i rekla da joj se Kelep hvalio kako je „sjajan u ubijanju“, i objasnio joj da joj je ubio dečka jer je „lakše kontrolisati nekoga kada mu oduzmete sve koje voli“.

foto: Printscreen YT

Holi nije bila ni svesna u kakvoj je opasnosti sve dok Kala nije pronađena i odvezena u bolnicu. Kala je u jednom trenutku rekla da joj je Kelep rekao da je naredna žrtva „neka devojka po imenu Holi“.

(Kurir.rs/Mirror.co.uk)

Share this post: