Muškarac Blizanci

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je definitivno najveća alapača od svih muškaraca, a možda i najveća alapača uopšte.

Vage odličnog zdravlja, Blizanci pred raskidom

On uvek ima detaljne opise situacije, uvek ima unapred izdefinisana mišljenja, sve je on već prošao, video saznao, i naprosto on sve to zna!

Njegovo mišljenje sa njegovog stanovišta je aksiom i uopšte nema potrebe da se provereva. Shvatite – tako je kako on kaže!

On će vas uvek korigovati, ispravljati, dovoditi u situaciju da stalno slušate pridike, i da izazivate ljutnju, jer „zaboga“ niste postupili tako kako je on rekao.

Po njegovom mišljenju, čak i kada nešto dobro uradite, neke detalje trebate korigovati.

Žena Vaga

Pod uslovom da ste prethodno opisanog iz svog okruženja „preživeli“, spremite se za novu torturu u vidu ženske Vage! Majko mila! Ta sve zna!

I sve zna najbolje! Sve ona meri tri puta, jednom seče. Kod nje sve mora da se poklopi u „zadnju decimalu“, greške su nemoguće, a njeni saveti zlata vredni. Još vam deli savete besplatno, a vi ne postupate po njima?

Samo ona na ovom svetu zna šta ste uradili dobro, a šta niste, još samo da vi to shvatite i eto radosti za nju.

Ako ste pomislili da jednom kada postupite po njenim uputstvima, odnosno poslušate njene korekcije, da će se zaustaviti – grdno ste se prevarili!

Tek tad će da se „nahuška“ na vas i da najstrašnije džangriza svakog dana za svaku sitnicu, a vi ćete sve to morati da slušate, jer se ona ne ume zaustaviti.

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je pre svega previše sujetna da bi uopšte ikada sebi u životu dopustila „luksuz“ da nije u pravu.

Ona je uvek u pravu, a čak i onda kada je njen sopstveni život potpuno nesređen, ili čak haotičan, onda kada sama svojim primerom nije zavredila da je iko posluša, i dalje će verovati da je najpozvanija da drugima deli savete i kroji „živote“.

Ona će džangrizati za svaku sitnicu, od toga gde ste šta ostavili, ispravljati vas, davati uputstva, pa život sa njom može veoma brzo da se pretvori u pravi pakao.

„Ne daj bože“ da joj se požalite za neki ozbiljan problem, celu situaciju će dići na nivo masovne uzbune, a alarm će biti njeno dvadesetčetvoročasovno džangrizanje, davanje uputstva, ali i propitivanje onog koga savetuje o učinjenom.

(Noizz.rs)