Ovan

Primećujete promene u poslovnom okruženju koje vam ne odgovaraju. Naredni period vam donosi izazove.

NAGLI PORAST OBOLELIH OD RAKA U SRBIJI! DOKTORI I STRUČNJACI OPTUŽUJU VIRUS!

Ušli ste u fazu monotonije sa osobom do koje vam je stalo i ne znate kako tu vezu da promenite. Zdravlje – izložni ste novim tegobama, piše Glossy.

Bik

Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude za nov posao. Spremni ste da pokušate nešto drugačije na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, spremni ste za ljubavne avanture i za nova poznanstva tokom dana. Mogući su problemi sa tahikardijom.

Blizanci

Ukoliko se bavite privatnim poslom, naredni period bi mogao da vam donese poboljšanje zarade. Moguće je da ćete imati neke komplikacije kada je u pitanju vaše emotivno polje. Povedite računa o grudnom košu.

Rak

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaše poslovno polje. Imaćete ono što želite kroz neko vreme. Promenite svoj pristup u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i uspećete da je osvojite. Osetljivi disajni putevi.

Lav

Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Nije vreme za veće rizike na ovom polju. Osećate se nove probleme u odnosu sa voljenom osobom i to vas opterećuje. Osetljivi zubi i desni.

Devica

Poradite više na svojoj koncentraciji ako želite da na vreme rešite poslovne probleme. Pred vama je mogućnost da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu, iskrenu i povoljnu atmosferu. Danas će vam prijati odmor.

Vaga

Ne biste trebali da očekujete veće probleme na poslovno polju. Situacija vam je prilično stabilna. Veoma ste zaljubljeni u novu osobu koja vam izgleda kao oličenje idealnog partnera. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

Škorpija

Moguće je da ćete danas imati komplikacije na poslu. Finansije su vam pogotovo nestabilne. Vaša samoća počinje da vam smeta. Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju. Dobro se osećate.

Strelac

Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslu. Ipak, ne biste trebali da imate značajnije posledice. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom koja nema iskrene namere prema vama. Osetljivi ste i podložni problemima kada je zdravlje u pitanju.

Jarac

Očekuje vas jako dobra prilika. Dolazi vam pokretanje posla koji će vam značajno poboljšati zaradu. Dvoumite se između dve osobe koje vam izazivaju radoznalost. Dosta toga vas zbunjuje kada su osećanja u pitanju. Problemi sa grlom.

Vodolija

Imate često probleme sa samopouzdanjem kada je u pitanju posao. Nemojte uvek sve daradite na lakši način. Prošlost vam ne da mira ali dolazi period u kojem konačno možete da naučite da volite sebe. Problemi sa sinusima.

Ribe

Sudbina je na vašoj strani i donosi vam značajne promene na polju posla kao i poboljšanje zarade. Prija vam manja distanca od voljene osobe kako bi stigli da presaberete utiske vaše veze. Problemi sa leđima.

(Noizz.rs)