Dnevni horoskop za nedelju, 19. jun 2016. godine

Šta kažu zvezde

foto: Fejsbuk

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Posao

Iz vas izbija tolika inspiracija i takav jedan nivo kreativnosti koji niste dugo ispoljili. Svoji ste, osećate se moćno i stabilno, imate utisak da se vaša reč sluša i poštuje više nego inače. Tražite više danas za sebe!

Ljubav

Osećate potpunu predanost i sjajnu ljubavnu energiju druge strane koja sa velikim očekivanjima prati svaki vaš korak. Krajnje je vreme da se prepustite ljubavi.

Zdravlje

U prvi plan izlaze danas hronične tegobe.

BIK

Posao

Uzaludno je sada da se vraćate na ono što je bilo, a pogotovo da sebe pokušavate odbraniti preko leđa drugih ljudi! Budite dostiojanstveniji u porazu. Koristiće vam to u budućnosti!

Ljubav

Vi niste od onih koji kukaju nakon jednog, pa čak i posle nekoliko ljubavnih poraza u nizu. Vi se dižete kao ptica Feniks i dignuta čela nastavljate dalje! Od danas sve ide na bolje, tako razmišljajte!

Zdravlje

Osećate se stabilno.

BLIZANCI

Posao

Neki nemir je u vama i crne misli vas opsedaju vezano za vašu neposrednu poslovnu i ličnu budućnost koja vam samo deluje prilično negativno. Stižu danas vesti koje vas relaksiraju.

Ljubav

Pristup vam je jako loš a taktika koju u aktuelnoj situaciji primenjujete je kontraproduktivna. Vreme je da se povučete i dobro razmislite o svakom svom sledećem koraku.

Zdravlje

Nema nikakvih značajnijih promena danas, ni na bolje ni na lošije.

RAK

Posao

Mnoge kockice će se danas složiti i to upravo onako kako samo poželeti možete. Dobićete dovoljno danas. Ne budite samo gramzivi.

Ljubav

Ne otvarajte se previše, ne bacajte sve svoje karte na sto, jer možete biti vrlo skoro, kao i nebrojeno puta do sada, razočarani i gorko povređeni!

Zdravlje

Napetost.

LAV

Posao

Dok se dvoje svađaju, treći koristi to. Vi ste danas taj treći. Na jedan jako vešt ali i srećan način dolazite, ili bolje reći da vam se nameštaju, neka sjajna rešenja u poslu.

Ljubav

Za prave stvari kad se dešavaju, ništa nije važno a još manje presudno. Jedino što je bitno, to je pogled i dodir. Pustite ruke da čine ono što srce želi i samo uživajte!

Zdravlje

Osećanje dubinskog nemira.

DEVICA

Posao

Ne ogovarajte kolege! Ne gledajte druge već sebe. Nemojte misliti da okolina ne primećuje vašu zavist i ljubomoru. Naučite da se radujete tuđim uspesima. To je mudrost najveća!

Ljubav

Previše činite drugima i mnogo čega se odričete zarad interesa i potreba drugih ljudi. Problem je u tome što vam vaša žrtva nikad nije uzvraćena pa neće biti ni danas! Vreme je da se opametite?!

Zdravlje

Pojava grčeva u nogama. Pre i posle sporta se dobro istegnite!

VAGA

Posao

Puno se opterećujete nekim stvarima koje su, u stvari, trivijalne. Gubite fokus sa onih ključnih dešavanja a apsolutni prioritet dajete perifernim ljudima i događajima koji imaju vrlo malu upotrebnu poslovnu vrednost.

Ljubav

Najbolje su one relacije u kojima se ne priča puno a gde sve ide kako treba. Osećanje obostranog davanja i mira u vama koji izaziva prisustvo jedne posebne osobe u vašem životu je neprocenjivo!

Zdravlje

Pređite od danas na ipak jedan zdraviji režim ishrane.

ŠKORPIJA

Posao

Ne možete večito izigravati Don Kihota. Pustite neke stvari da se dese. Ne možete menjati svet i pravila pod kojima on funkcioniše! Vama će biti lakše i bolje ćete se osećati kad to naučite.

Ljubav

Sad je vreme da jasno definišite šta želite od neke osobe. Ne možete odlagati neizbežno doveka. Danas je skoro idealan dan da se podvuku neke crte!

Zdravlje

Manji problemi sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Posao

Ne očekujte da se rešenje pojavi onda i na način kako očekujete, manje više samo od sebe ili po zasluzi. Ne! Potreban je vaš ogroman trud, žrtva i muka da biste došli do cilja!

Ljubav

Pravite se da neke stvari ne primećujete, i to je jako mudro sa vaše strane. Ipak, postoje i u toj mudrosti neke granice koje nije dobro prelatiti.

Zdravlje

Mentalna prenapetost.

JARAC

Posao

Zašto ne možete nikako da se opustite?! Zbog čega uvek vi izigravate tog nekog ko je žrtva sistema, ljudi, okolnosti. Kad ćete prestati već jednom da oplakujete svoju sudbinu i istu da uzmete u svoje ruke?!

Ljubav

Očekuje vas neka vrsta hladnog tuša danas. Ukoliko ste u vezi, partner će vam sopštiti neke stvari koje će, u bliskoj budućnosti, drastično uticati na kvalitet i sam tok vaše veze.

Zdravlje

Bol u gornjem delu leđa. Sedite pravilnije!

VODOLIJA

Posao

Opsedaju vas neke misli i ideje u koje i sami ne verujete. Njihova realizacija vam se čini kao da je predaleko od vas. Ali, ipak imate potrebu da probate da ih sprovedete u delo! Rizikujte danas!

Ljubav

Neke stvari se rečima ne mogu opisati. Nekad je najbolje jednostavno pustiti da govore pogledi i dodiri. Uživajte u današnjem danu.

Zdravlje

Mogućnost povrede oštrim predmetom. Ne ulazite u kuhinju ako baš ne morate.

RIBE

Posao

Vi ste uglavnom u pravu jer imate jednostavno prejaku intuiciju. Ali, danas ne dobijate od nje baš validne informacije. Vaš intinkt vas uporno navodi na pogrešne strane danas.

Ljubav

Nije i ne može biti baš sve i baš uvek po vašem i onako kako samo vama odgovara. Pored vas postoji i druga strana čiji interesi moraju takođe biti zadovoljeni. Ne zaboravite to!

Zdravlje

Budite danas posebno oprezni u saobraćaju!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Share this post: