Drama: Pevačici Radi Manojlović pre dve godine u Americi postavili bombu ispod auta

Intervju

foto: Instagram/Rada Manojlović

Rada Manojlović doživela je pre dve godine veliku neprijatnost, i to tokom dvomesečnog boravka u Americi zbog turneje. Naime, dok je bila u Majamiju, ispod automobila kojim je bila prevožena bila je postavljena bomba.

Na mesto incidenta ubrzo je stigla američka policija, koja je nakon detaljne provere utvrdila da se radi o bombi.

– Incident se dogodio pre dve godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je dupke puna. Pevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred iskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervisanom mestu.

Oko tri sata posle ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu hteli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju – ispričao je izvor blizak pevačici.

Nastup je odmah bio prekinut, a srećom, sve je prošlo bez ikakvih posledica.

– Dvadesetak uniformisanih ljudi uletelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da peva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega.

Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastali su prava cika i vriska. Svi su bili preplašeni, a niko nije smeo da napusti lokal. Bomba je uspešno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju.

Kasnije se ispostavilo da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbeđenje – otkrio je izvor za „Kurir“.

I sama Rada je potvrdila da je došlo do ovog incidenta, o kojom ranije nikada nije govorila.

– O tome nikad nisam želela da pričam. Hvala Bogu, sve se završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neprijatnosti se dešavaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značaju.

Sada radim na novim pesmama i jedva čekam sledeću godinu, kada ću ponovo otići na turneju po Americi – rekla je Rada.

(Telegraf.rs)

Share this post: