Evo nekih znakova koji otkrivaju da li vas svekrva voli ili ne

Da li vas voli

Svekrve su često etiketirane kao nametljive i zahtevne, a snaje kao površne, nevešte, nesposobne. Ipak koliko god loše zvučalo i koliko god različitih mišljenja na ovu temu imali, moramo da se složimo da ima i lepih primera koji dokazuju da i najkompleksniji odnos uz obostrani trud može da uspe.

Iako su sve snaje verovatno prošle razne testove kojih nisu ni bile svesne, neki znakovi odobravanja pokazuju da su uspele u teškom zadatku – da zadive svekra i svekrvu.

Vrlo je jednostavno videti da li im se sviđate ili ne. Evo nekih znakova koji otkrivaju njihove simpatije.

1. Žele vas blizu sebe

Pravila pristojnosti nalažu da vas uljudno pozdrave i popričaju s vama kada dođete u posetu, ali ako vas redovno pozivaju i još žele da komuniciraju s vama, na dobrom ste putu. Ukoliko mama vašeg partnera želi da vas nauči novom receptu, a tata vas zove da s njim pogledate nešto na televiziji, verovatno im je prijatno s vama u društvu i žele vas pored sebe.

2. Dobijate poklone

Ukoliko se sete vašeg rođendana i za praznike vas obraduju nekom lepom sitnicom, koja još pritom otkriva da su se potrudili i potražili ono što volite, to je definitivno dobar znak da ste ih osvojili.

3. Uvek ste pozvani

Kada njegova tetka ili ujak slave rođendan, njegova mama vas uvek obavesti i želi da dođete na zabavu. Očigledno joj se sviđate i želi da vas predstavi ostatku porodice. Još ako vas uhvati pod ruku smeškajući se, sasvim sigurno odobrava izbor svog sina i želi da se vama pohvali.

4. Govore lepe stvari o vama kada niste prisutni

Ukoliko vam dečko ili neko od ostatka porodice kaže da njegovi mama i tata uvek pričaju samo najbolje o vama, to je sigurno čvrst dokaz da im se sviđate. Govoriti lepo o nekome koga nema je sigurno znak prihvatanja i odobravanja.

5. Uključili su vas i pričaju pred vama i neke svoje tajne

Osećate se uključeno u njihov porodični život. Podelili su s vama poneku porodičnu tajnu i još pričaju o vašoj zajedničkoj budućnosti s njihovim sinom. Ovo bi svakako trebalo da vam laska. Dokazuje da vas prihvataju, shvataju ozbiljno i odobravaju.

6. Na vašoj su strani

Toliko ste im se svideli i ne žele da vas izgube, pa se i te kako trude da njihov miljenik pravilno postupi. Ukoliko vas čuju da se svađate i nakon toga se zauzmu za vas, verujte da su vas potpuno prihvatili i žele da vaša veza uspe.

7. Pišu vam poruke i zovu vas

Njegova mama vas ponekad nazove bez očiglednog razloga, samo kako bi s vama malo popričala. Seti vas se i pošalje vam poruku čak i kada nije neka godišnjica ili važan datum. Samo da vam kaže kako je naišla na sniženje ili novi frizerski salon. Ako se ovo događa, definitivno u njoj imate saveznika.

Ali, bez obzira na ove lepe ili neke druge manje lepe znakove, kada njegovi roditelji vide koliko volite i cenite njihovog sina svakako bi trebalo da vas prihvate i uvaže.

Važi i obrnuto, naravno.

(Zadovoljna.hr)

Share this post: