Evo od koga je ANA IVANOVIĆ nasledila lepotu: Ovo je mama naše teniserke

Venčanje

foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Ana Ivanović sklopila je brak sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, prvo građanski u Veneciji, a zatim i pred Bogom u crkvi Kijeza de I’Abacija.

Poznati par krio se od paparaca i sve detalje svadbe držao u najstrožoj tajnosti, gosti čak do poslednjeg trenutka nisu znali gde će se proslava održati, ali svi detalji i fotografije na kraju su procureli u javnost, i to odmah.

Venčanje je trajalo dva dana, a Ana i Bastijan su te trenutke podelili sa najbližim prijateljima i porodicom.

Međutim, ono što je zapalo za oko svim stranim medijima, jeste dama od koje je slavna teniserka nasledila lepotu, mama Dragana Ivanović.

U pratnji supruga Miroslava, Aninog oca, Dragana je sve vreme bila nasmejana i lepo raspoložena. Mama srpske teniserke blistala je u plavo beloj haljini, a stajling je upotpunila belom ešarpom, plavom torbicom i naočarima za sunce.

Njena moderna, kratka frizura bila je još jedan detalj koji su svi mediji pohvalili, pored njene jednostavne, ali upečatljive elegancije.

Osim lepote, čini se da je Ana od mame Dragane nasledila i skromnost u odabiru garderobe, što je pokazala i svojom venčanicom sa građanskog venčanja, koja je koštala svega 275. evra.

(Stil.kurir.rs)

Share this post: