Ivan Marinković iskreno: Evo koliko mi je trebalo da SMUVAM GOCU TRŽAN

Ispovest

foto: printscreen

Goca Tržan i Ivan Marinković venčali su se na početku 2007. godine, nakon što su se u jesen 2006. verili posle svega 6 meseci veze.

Iste godine kad su izgovorili sudbonosno „da“ dobili su i ćerkicu Lenu, nakon čega je za njih sve krenulo nizbrdo. Naime, od 2013. godine odnos Goce i Ivana u najmanju ruku nije na zavidnom nivou, čak ni pored činjenice da imaju dete.

Za isto to vreme, Ivan je imao nekoliko javnih skandala – od tuča do krađe u prodavnici, imao je veliku finansijsku krizu zbog koje je, verovatno, sada ušao i u „Parove“.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Međutim, iako je izbegavao da javno priča o Goci, sada je ipak izneo jedan detalj, i to sa samog početka njihove veze. Naime, isprovocirala ga je Miljana Kulić, rekavši mu da je „samo bivši muž“.

Ko si, bre, ti? Znam ja odgovor. Ti si bivši muž Goce Tržan i ništa više. Po tome si samo poznat – rekla je Kulićeva, što je izazvalo Ivana.

Samo da znaš, ja sam tu istu Gocu Tržan smuvao za samo jednu noć! – odbrusio joj je Ivan.

Ili je ona tebe smuvala? – upitala je Miljana.

– Ako je ona mene smuvala, onda još bolje. Veći sam frajer tako – smireno je rekao Ivan.

– Apsolutno nemam nikakav komentar. Sve što imam s njim rešavam samo na sudu. Ne pada mi na pamet da pričam o njegovom učešću u rijalitiju.

Iz mojih usta sada, pa i ubuduće o tom čoveku nećete ništa čuti. On je sada poznata ličnost, ima više titula, a jedna od njih je, nažalost, i bivši muž Goce Tržan.

Neka se hvali, neka priča šta hoće, ne interesuje me! – rekla je Goca ne Ivanov komentar i učešće u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Share this post: