IZBEGAVAJTE IH: Ovi znakovi će vam verovatno SLOMITI SRCE!

Ilustracija

Dopada vam se neka osoba i spremni ste da budete sa njom, pa makar na jedno veče, kako bi vam se san ispunio.

Da se ne iznenadite, saznajte šta je u horoskopu i znaćete kako da se postavite u toj situaciji. Kod nekih se može desiti da se seks na jedno veče pretvori u dugogodišnju i srećnu vezu, ali to su jako retki slučajevi.

RIBE
Ribe vole da zavode i nikada u to ne uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka devojka za jedno veče oseti kao da je jedna i jedina. To je samo njena taktika, kako bi svoje partnerke bolje opustile i prepustile.

OVAN
Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca i biće kasno da se vratite na odnos kres-kombinacije.

LAV
Ako želite da osvojite Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah kažemo da odustanete, zato što je ovom znaku svojstveno da posle jeb*nja nema javljanja. Ta osoba je već uveliko zaboravila da je spavala sa vama, a poruke koje mu šaljete za nastavak druženja, neće ni otvoriti.

(Srbija danas, foto: pixabay)

Share this post: