LEK ZA ARTRITIS: Imala je snažne bolove u zglobovima, a onda je saznala za ovaj RECEPT

Recept

Svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine antiupalnih lekova za lečenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno. Dijagnoza je već bila poznata.

Ona boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje.

Srećom, otkrila je ovaj prirodni lek protiv artritisa koji ne samo da uklanja simptome, već uklanja i posledice bolesti. Prema njoj, ovaj lek je sve što je potrebno kako bi se oslobodili užasnog bola u svojim zglobovima.

Sastojci:
patlidžan srednje veličine
1 litar vode

Priprema:

Operite patlidžan, isecite ga na kolutove, a zatim ga stavite u posudu punu ključale vode. Ostavite ga unutra dok se topla voda ne ohladi.

Stavite oko 750 ml dobijene tečnosti u frižider, a preostalih 250 ml koristite za spoljnu upotrebu tako što ćete je pomešati sa 50 ml maslinovog ulja. Ostavite dobijenu smesu u frižider.

Morate da koristite ovaj lek za unutrašnju upotrebu prema sledećim uputstvima:

250 ml ujutru na prazan želudac
250 ml za vreme ručka
250 ml u večernjim satima

Za spoljnu upotrebu, potrebno je primeniti lek na problematičnim područjima uveče, pre odlaska u krevet. Samo utrljajte tečnost na bolna područja i stavite odozgo čistu krpu tokom noći.

Nakon samo 20 dana korišćenja ovog tretmana bićete u mogućnosti da poboljšate pokrete u kolenima i nogama. Bol i upala bi trebalo da nestanu.

O problemima koje imate prvo bi trebalo da se posavetujete sa lekarom.

(Kurir.rs, foto-ilustracija: pixabay)

Share this post: