LJUBAVNI ZODIJAK: Ovi horoskopski znaci ne podnose gubitak voljene osobe

rastanak

Foto: Pixabay.com

Ribe su najsensibilniji zodijački znak pa teško doživljavaju raskid i gubitak partnera. Vrlo su emotivne i zbog nesrećne ljubavi mogu histerisati ili posegnuti za alkoholom

Ribe se toliko vezuju za partnera da čak i na njegovu neveru mogu ostati slepe. Ne želi da uvide istinu i činjenično stanje, a ako je ta istina bolno servirana od strane voljene osobe, histerisaće, plakati i padati u depresiju, ali neće ostaviti partnera čak i ako znaju da su nevoljene. Za pripadnike ovoga znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili sa jednim partnerom ceo život.

[adsenseyu5]

U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogli da drže u sebi. Partnera će uveravati da je sa njihovim odnosom sve u redu i da može biti još bolje, ali rastanak neće nikada prihvatiti, naročito ako sa parnerom imaju i decu. Ako Riba ostavlja partnera, to će učiniti samo ako se zaljubila u nekog drugog.

Sa druge strane, Vodolije će sebe uveravati da je raskid najbolje rešenje. Svesni su učestalosti prekida ljubavnih veza u gustom prometu ljubavi. Možda će sami sebe kriviti jer znaju da propagiraju slobodu odnosa. Neće samo tako prekinuti odnos, štaviše, njihov interes i razumevanje za partnera će se još više pojačati. Trudiće se svim silama da vrate partnera, nudeći mu prijateljstvo samo kako bi bili uz njega.

[adsenseyu1]

Ako su oni ti koji ostavljaju partnera, duboko će sami sebe uveravati da je to najbolje rešenje. U svojim očima će pokušati da što više ocrne partnera, kako bi im bilo lakše, a neki Vodolije će utehu potražiti u društvu i zabavi. Ali pošto reaguju sa zakašnjenjem, tek posle shvate da je do konačnog razlaza došlo i tada jako pate. Raznolikost je za njih omiljeni začin života pa obično imaju mnogo partnera u životu. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikad nije dosadno.

(Kurir.rs/24sata.hr)

[adsenseyu2]

Share this post: