Marinko Madžgalj se bori za život: Ne daj se, majstore!

Životna borba

Madžgaljeva bivša supruga se jako loše oseća zbog svega ovoga što se Marinku dešava, a posebno je zabrinuta za njihovu ćerkicu koja je za glumca izuzetno vezana.

Hitna operacija i vest da Marinko Maždgalj ima rak pankreasa, potresli su celu Srbiju, ali, kako piše “Puls”, najviše njegovu porodicu, prijatelje, kolege i bivšu suprugu Dubravku Mijatović.

Kako bi mu pružili podršku i bili uz Madžgalja, u bolnicu su, pored njegovih najbližih, dolazile i kolege Dragan Marinković Maca, Branimir Brstina i drugi. Međutim, poseta je najteže pala njegovoj bivšoj supruzi Dubravki, koja samo što se nije onesvestila u bolnici.

– Dubravka je došla čim je operisan. Ona je bila toliko potresena, da je bukvalno jedva ušla u zgradu.Izgledala je kao da će se onesvestiti svakog trenutka. Ipak bila je u poseti kratko a zatim u suzama izašla napolje.

Ona se jako loše oseća zbog svega ovoga što mu se dešava, a posebno je zabrinuta zbog njihove ćerkice, koja je za Madžgalja izuzetno vezana – priča dobro upućen izvor.

U međuvremenu, Madžgalju stiže podrška sa svih strana, a glumca u najtežoj životnoj borbi podržava cela Srbija, a u hiljadama poruka na društvenim mrežama, ljudi ističu: “Lečio si nas svojim humorom, sada je red da ti mi uzvratimo i bar malo pomognemo”.

Marinko, izdrži, uz tebe smo! 

(Puls)

Share this post: