Merkur od večeras više nije retrogradan: Evo šta treba da uradite da rešite probleme koje vam je napravio

planeta

foto-ilustracija: pixabay.com

Konačno ćemo se osloboditi negativnog uticaja retrogradnog Merkura i možemo da smišljamo plan kako da popravimo svu štetu koju nam je naneo.

Pre svega udahnite duboko i prisetite se svega što ste u ovom periodu naučili. Ono u čemu je najveći broj nas pogrešio je loša komunikacija sa drugima koja je uticala na pogoršanje naših odnosa. Sada kada je Merkur ponovo krenuo direktnim hodom vreme je da se te greške isprave. Ovo su samo neke od stvari koje možemo povodom toga da uradimo.

1. Priznajte da ste lagali ne biste li nekoga odvukli u krevet

Kada ste se upuštali u seksualne avanture, obično ste se koristili sitnim lažima i sada je vreme da ih priznate.

2. Priznajte bilo koju drugu laž koju ste izgovorili

Svi znaju da komunikaciju tokom retrogradnog Merkura ne treba shvatati ozbiljno i da treba dobro razmisliti o svemu što čujemo.

3. Priznajte da ste zbog žurbe i nestrpljenja umalo izazvali saobraćajnu nesreću

Svi su bili nervozni u saobraćaju tokom retrogradnog perioda, pa kada se dve nervozne strane nađu za volanom mora da se desi neki incident.

4. Priznajte da ste se zavaravali

Tokom retrogradnog perioda donosili smo pogrešne sudove o nekim stvarima i dozvoljavali smo da nas neke iluzije zavaravaju. Sada je tome došao kraj.

5. Priznajte da je pas pobegao jer ste bili nepažljivi

Tokom ovog perioda svi smo bili po malo rasejani pa ne čudi što ste zaboravili da zatvorite kapiju ili vrata i što je pas pobegao napolje. Samo priznajte, biće vam lakše.

6. Izvinite se zbog ružnih reči koje ste rekli o vašoj svekrvi

Ovo je bilo vreme kada smo svi bili loši u komunikacijii kada nam se dešavalo da kažemo nešto što ne mislimo. Sada je vreme da kažemo „izvini“ ukoliko smo nešto tada pogrešili i da nastavimo dalje.

7. Objasnite zašto ste zaboravili godišnjicu

Zvezde su nas baš pomučile u ovom periodu. Objasnite da ste zaboravili važan datum zato što je Merkur poigravao sa vašim umom i potrudite se da nadoknadite štetu.

(Telegraf.rs)

Share this post: