Mesečni horoskop: Evo šta vas čeka u decembru 2015. godine

Šta kažu zvezde

Decembarski horoskop je tu!! Pogledajte šta vas čeka pred početak nove godine!

OVAN

Još se niste ni oporavili od neobičnog razdoblja gubljenja iluzija, a već su pred vama novi izazovi. Znate i osećate u dubini duše da ste u pravu, ali način na koji ćete to preneti svetu morate nekoliko puta prostudirati. Ne eksplodirajte pravednim gnevom, ne komentarišite tuđe mane, posebno one šefove. Vi ste odličan verbalni ratnik, ali trebaće vam puno vremena da popravite utisak kod drugih. U ljubavi i porodici budite slatki i nasmejani, onda vam je sve oprošteno. Dočekajte Novu godinu bez namrgođenog lica.

BIK

Pritisak na vas je veliki, problemi poprimaju zabrinjavajuće dimenzije, a vi kipite i ljutite se na – koga? Sudbinu, šefa, ljubavnika, mamu, ceo svet… Dobra vest je da je dosta toga ipak samo u vašim rukama. U poslu budite mudri i ne padajte na provokacije. Možda  trenutno neko želi da vas izgura, ali uskoro će shvatiti da ne može bez vas. U ljubav bi trebalo ulagati, a ne samo uzimati. Partner će vam pružiti utehu nakon teškog dana, ali toplini ljubavnog gnezda morate i vi nešto doprineti.

BLIZANCI

Po ko zna koji put ponovno ste zakomplikovali svoj emotivni život. Mislili ste da partner nije primetio vaše nesebično rasipanje šarma. Ljubomoru još možete ublažiti, ali finansijske nesuglasice ići će malo teže. Vi volite svoju nezavisnost i ne podnosite da vam neko nadgleda troškove. Možda ste ipak malo preterali i preopteretili i zajednički proračun? Kad započne groznica novogodišnjeg shoppinga, biće vam žao što ste potrošili sve svoje zalihe. Razmislite o poklonima ili pobegnite iz zemlje na dve nedelje.

RAK

Započeli ste decembar kao najmarljivija pčelica, ali i vi imate svoje granice. Povremeno će vas pred količinom zadataka savladati umor ili malodušnost. Pronađite u sebi dobrog organizatora, inače ćete dočekati Novu godinu oznojeni i raščupani kraj neukrašene jelke. Ne očekujte da će vas neko nagraditi, platiti vam ili vas pohvaliti za trud. Priznanje dolazi tek kasnije, a do tad vam preostaje rad, rad i samo rad. Vreme adventa iskoristite za skrivene trenutke odmora, mira i tišine. Ne zaboravite na važnost dobrog sna.

LAV

Kad bi barem decembar trajao jedan dan, a Nova godina (i novi početak) bili već sutra. Potpuno ste rezignirani svojim ljubavnim životom. Ako je vaša veza uspela da preživi novembar, u decembru vas još muče mnogi problemi. Najviše vas opterećuje prošlost i beskrajno prekopavanje po partnerovim greškama. Morate da se se odlučite koji je to dan kada ulazite u sadašnjost i krećete prema budućnosti. U protivnom, ljubavni život će postati jedna velika prošlost. Kad ne znate šta biste, prespavajte odluku (po mogućnosti ceo mesec).

DEVICA

Decembar ćete zapamtiti (i poželeti da zaboravite) po ekstremnim zahtevima partnera i porodice. Svi su navikli da dajete mnogo i nesebično pa su ovaj put malo preterali. Prednovogodišnje vreme trebalo bi da bude trenutak mira, sreće i povezivanja. Vi osjećate samo zahtevnost, histeriju i hronični umor. Naučite da kažete ne, ali nežno i smireno, inače ćete se upetljati u svađe koje će samo pogoršati situaciju. Isplanirajte beg za praznike i nemojte nikome reći gde (i s kim) idete.  Ova mala tajna održaće vas u životu.

VAGA

Mislite da znate sve i da svoje mudre savete treba da nametnete svima koje poznajete. Zapravo ste obično zanovetalo koje će provesti praznike u nemilosti, usamljeno se jadajući svom dnevniku. Promenite taktiku i zadržite svoja saznanja za sebe. Lepa reč i topli zagrljaj odvešće vas od Nove godine o kakvoj sanjate. Uskoro stižu dobre finansijske vesti. To će vas oraspoložiti i vratiti vam poslovni optimizam.

ŠKORPIJA

Poslovna sredina sve manje liči na konstruktivni tim, a sve više na napredne nivoe ratnih igrica. Niste paranoični, neko zaista radi protiv vas, čak se i ne skriva. Vaše uobičajene otrovne metode uopšte ne djeluju pa ćete morati da smislite novu taktiku. Zaronite ispod radara, ne otkrivajte nikome svoje planove i držite suparnike u neizvesnosti. Posvetite se sebi, odmarajte se i provedite vreme sa partnerom. Malo ljubavi daleko će vas dovesti. Novogodišnji praznici bez burnih događaja vratiće vam energiju za bitke koje slede.

STRELAC

Osećate kako je došlo vaše vreme i želite podeliti svoje vizije i projekte.Vaše dobre namere nekako nezgrapno zvuče i završe se neshvaćeno. Ponovo preispitajte svoje motive, a iz senke će vas iznenaditi podrška na koju ste zaboravili. Novogodišnje svečanosti započećete rođendanskim slavljem među dragim ljudima (ili samo s jednom posebnom osobom). Pod uslovom da ne spominjete financije, možete dovesti sve svoje odnose u red. Opustošili ste svoj račun s dobrim razlogom, ali niko za to ne mora da zna.

JARAC

Uzbudljiva godina imaće i uzbudljivo finale. U mesecu punom turbulencija često ćete poželeti da pobegnete na pusto ostrvo. Možda vam u nekom trenutku to i uspe. Ne očekujte da ćete rešavati probleme, ali možete se pobrinuti da ne nastanu novi. Porodica i partner igraće tenis sa vašom strpljivošću, ali nemojte to uzimati k srcu. Očito vas veoma vole kad vas toliko traže. Preživećete do Nove godine uz nekoliko predaha. Opuštaće vas shopping i čaša vina, sve u solo varijanti. Sami ste sebi najbolje društvo.

RIBE

Spremni ste na sve izazove, nije vam teško da radite i prekovremeno, a glava vam radi poput kompjutera. Vaš uspeh leži u marljivosti i apsolutnom izbegavanju svih provokacija. Reagujete li i na najmanje podmetanje (a bit će ih), smanjili ste vrednost svom dugotrajnom radu. Budite mudri i površno informišite saradnike o svom životu. Vaše intimne tajne otkrivajte samo prijateljima. Partner će vas iznenaditi novogodišnjim putovanjem ili ekstravagantnim poklonom. Ako ste negdje na plaži u tropskom pojasu, možemo vam samo zavideti.

VODOLIJA

Kod stvaranja i prezentovanja uspešnog projekta obično se ističu sve njegove koristi i kvaliteti. Ali, vi pridodajete posebnu aromu kompleksa, nesigurnosti i nikakve vere u budućnost. Izabrali ste potpuno pogrešan trenutak za preispitivanje svojih strahova. Uz samo malo više optimizma otvoriće vam se sva vrata na koja ste pokucali. Ne biste ni vi voleli da surađujete sa zabrinutim prorokom apokalipse. Božićno vreme donet će vam nežne i senzualne trenutke u ljubavi. Nakon jednog poljupca zaboravićete na sve probleme.

(Dnevno.rs)

Share this post: