Na svaku osobu u životu utiču 3 broja: Duhovni broj, broj imena i sudbinski broj

Značenje

Na svaku osobu u životu utiču tri broja: duhovni broj, broj imena i sudbinski broj.

Duhovni broj se veoma jednostavnо izračunava sabiranjem brojeva sadržanih u datumu rođenja, na primer ako je neko rođen 23 jula, zbir brojeva 2+3=5, dakle duhovni broj te osobe je broj 5.

Sudbinski broj se dobija sabiranjem dana, meseca i godine rođenja.

Evo primera za izračunavanje sudbinskog broja za osobu koja je rođena 22. maja 1988. godine.

Prvo sabiramo sve jednocifrene brojeve (5 je broj meseca) 2+2+5+1+9+8+8=35

Zatim sabiramo jednocifrene broja 35… 3+5=8

Uvek sabiramo cifre dvocifrenih brojeva sve dok ne dobijemo jednocifren broj kao rezultat. Prema tome sudbinski broj u ovom slučaju je 8.

Svoj broj imena možete izračunati OVDE.

1 – Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad zbog osećaja deluje rastrojeno.

2 – Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.

3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, a ponekada se ponašaju kao da imaju šesto čulo. Oni neke stvari znaju unapred, predosete i neretko služe za prenošenje poruka čovečanstvu. U pravilu njih očekuje „velika sudbina“.

4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obavezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci i intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, deca, roditelji. Na njih možete da računate.

5 – Društvene osobe, pravi svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najviše odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati sa puno ljudi.

Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.

6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvek dobro pripremljene, organizovane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.

7 – Ovaj broj se uglavnom veže uz muze i njihova umetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umetničke su duše. Da li se bave slikarstvom, muzikom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umetnosti.

Definitivno se među njima kriju najveći umetnici. Pored smisla za lepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

8 – Ovo je karmički broj, neretko osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni su, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe i skrivaju ih od okoline.

Često su obavijena velom tajne.

9 – Ovim osobama potrebno je puno prostora, vole avanture, rizik… Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života.

Uvek žele promene, nešto drugačije i nešto novo.

(Dnevno.rs, Astrousluge.com)

Share this post: