Naša poznata mlada GLUMICA priznala: „Nemam udvarače, ne prilaze mi muškarci“

Intervju

foto: printscreen Instagram

Glumica je trenutno preokupirana poslovnim obavezama, a učestvuje u takmičenju humanitarnog karaktera „Tvoje lice zvuči poznato“.

Iako je trenutno veoma popularna, Dragana Mićalović otkriva da još niko nije osvojio njeno srce.

„Nemam udvarače, ne prilaze mi muškarci. Mene definitivno kod muškaraca privuče neki drugi vid komunikacije, lepota je već individualna stvar. Ne pamtim kada mi je prišao neki muškarac u poslednje vreme, ne znam zbog čega je to tako. Ali postoji ona izreka da sve dođe u svoje vreme“, kaže Dragana.

Glumica ipak želi da pronaše srodnu dušu, pa je obrazložila kakvo venčanje priželjkuje.

„Apsolutno sam kao klinka želela da imam veliko venčanje i nadala se da ću jednoga dana upoznati princa na belom konju. I želim da verujem u tu bajku. Lepše se živi“, prokomentarisala je Dragana.

Ona je u glumačkom svetu morala dodatno da se dokazuje jer joj je sestra Sloboda Mićalović, pa je otkrila je da joj je starija sestra veliki kritičar.

„Oštar je kritičar, oduševljena je mojim učešćem u ovom šou. Ni ona sama nije znala, ali ni ja, šta sve mogu da uradim. Kao na primer da visim na svili pet metara visoko bez osiguranja. Ona me najviše podržava i redovno prati svaki moj nastup. Tačnije ona je moj najverniji fan. Najsrećnija sam što mi je Sloboda sestra, to nikako ne može da mi ne imponuje.

U životu mogu samo da budem srećna što je, zapravo, ona moja sestra“, rekla je ona.

(Blic.rs)

Share this post: