Nedeljni horoskop za period od 10. do 16. novembra

Šta kažu zvezde

Evo šta vam zvezde predviđaju za sledećih 7 dana.

Ovan – Neke okolnosti vezane za vaš status i poslovnu poziciju mogu se aktivirati i doneti pregovore koji će se dobro odraziti na vašu profesiju. Iako vam to nije jača strana, strpljenja morate imati da biste izgradili nešto stabilno i sigurno što se tiče vaše budućnosti. Svakako su moguća neka odlaganja, čekanje i prolongiranje od strane nekih osoba. Bitno je da shvatite da nestrpljenjem ništa nećete postići. Pokušajte da emotivne i porodične nesuglasice i tenziju ne prenosite na poslovno okruženje.

Bik – Ljubavni život kroz ovu nedelju može vas vratiti na neke teme i razgovore koji se nisu rešili u prošlosti. Vaše unutrašnje želje će biti u suprotnosti sa željama i težnjama vašeg partnera. U ljubavi svako će vući na svoju stranu bez razumevanja i tolerancije. Nemojte biti tvrdoglavi i nepopustljivi, da ne biste narušili stabilnost koja vam je izuzetno bitna. Oni koji se bave nekim hobijem koji je vrlo praktičan i koristan, mogu očekivati saradnju, gde će morati da se dokazuju.

Blizanci – Ovo je nedelja gde u radnom okruženju i ambijentu možete očekivati neko poboljšanje. Od vas se može tražiti da budete konkretniji i dublje se posvetite radnim aktivnostima. Posao će nametnuti odlazak na put, što vama neće pasti teško. Vi volite svaku vrstu kretanja, pa će vam promena prijati. Finansije se tokom ove nedelje mogu popraviti, dobijanjem povišice ili nekim honorarnim dodatnim poslom.

Rak – Osećanja ćete teško ove nedelje držati pod kontrolom. Možete biti isprovocirani, što će vam izazvati emocionalnu uznemirenost. Možete intuitivno da dođete do nekog zaključka kako da stabilizujete svoj status u ljubavnim odnosima. Razgovarajte sa partnerom o svojim emocijama i onome što osećate. Nemojte se povlačiti u sebe, pokušajte i videćete da ćete uspeti, jer vas intuicija nikad nije prevarila.

Lav – Nedelja u kojoj ćete preterivati u želji da dominirate. Bićete oštrijeg jezika, pa probajte biti umereniji. Pokušajte da se ne svađate sa poslovnim saradnicima i ulazite u sukob na radnom mestu, jer ne dobijate adekvatno priznanje kakvo zaslužujete. Ljubavni život vam nije zadovoljavajući i nemate baš čime da se pohvalite. Izdržite još ovu nedelju, sledeća je mnogo bolja što se emotivnog života tiče. Osećaćete se moćnije i ispunjenije.

Devica – Puni ste radnog elana i pokretačke energije. Vi volite da radite, pa vam ništa neće pasti teško. Nerazumevanje sa nekim od prijatelja može vam pokvariti raspoloženje. Nemojte da vas to obeshrabri, imali ste dobru nameru da pomognete. To što pojediti ne cene vaš trud i racionalno razmišljanje nije vaša stvar. Nezaposlenim Devicama će se ukazati šansa za posao u administraciji.

Vaga – Odnosi sa nekim od članova porodice i bliskog okruženja mogu da budu nategnuti. Nemojte reagovati na provokacije, pokušajte da istolerišete sa osmehom kako već i sami najbolje znate. Snaga vam je na izmaku od starih problema. Finansije su vam dobre i stabilne. Partner je previše posvećen poslu, karijeri i dokazivaju na poslovnom planu, pa vam iz tog razloga ne posvećuje previše pažnje. Vedrina i sklad u ljubavnom životu se popravljaju od iduće nedelje. Okrenite se i vi poslu, pozavršavajte neke obaveze koje su vam ostale.

Škorpija – Nedelja koja je pred vama biće obeležena odlukama koje ćete doneti. Postali ste svesni težine i napora koji neki ljudi unose u vaš život. Jakom voljom saseći ćete u korenu, i svojom oštroumnoću uspeti da prodrete u namere drugih. Niste zadovoljni zaradom i finansijama, i smatrate sa pravom da zaslužujete bolje. Gledajte da ne odreagujete preoštro, onako cinički, u komunikaciji sa autoritetom sa posla. Nezaposlenima moguć neki glas, informacija preko kontakta sa nekim prijateljem u vezi posla. Neki prijatelj može da vas kontaktira i informiše vas za neki konkurs u vezi posla.

Strelac – Želite da napredujete profesionalno, ali imate osećaj da vam prave prilike nisu naklonjene. Ostvarićete dosta poslovnih kontakta, i potrebno je da ih dublje sagledate i pokrenete se sa mrtve tačke. Posavetujte se sa partnerom, savet partnera je zlata vredan. Ove nedelje ste skloni da intenzivnije trošite novac, pokušajte da se obuzdate kako znate i umete, jer je mogućnost većeg troška izvesna.

Jarac – Vaša istrajna i uporna energija biće usmerena na neke poslovne poduhvate. Znate da je došlo vaših pet minuta da se dokažete koliko ste istrajni, disciplinovani i vredni. Budite odlučni i mudri kakvi i jeste, i izgradićete čvrste temelje za budućnost. Vaša ambicioznost može zasmetati vašem partneru. Pokušajte da ne odreagujete grubo, da ne biste povredili onoga do koga vam je stalo. Problemi oko papirologije sa kojom ste imali dosta problema u poslednje vreme počeće da se rešavaju. Stiže pomoć prijatelja.

Vodolija – Niste zadovoljni svojim statusom na poslu i rezultatom svog napora. Osećate se sputano i nedostaje vam slobode da delujete. Prevelika očekivanja drugih ljudi, iz vašeg šireg okruženja, pa i partnera, vas mogu naterati na pobunu. Dosta vam je svega, i najradije biste se okrenuli i otišli od svega. Okrenite se ove nedelje druženju sa prijateljima. Mnogo kontakata, komunikacije, razmene mišljenja, stavova i druženja vam sledi kroz društveni život.

Ribe – Jedan prijatelj će vam pokazati i dokazati delima da je pravi i da možete da se oslonite na njega. Situacija na radnom mestu i sa poslovnim saradnicima je naglašena. Mogućnost nekog kontakta sa strancima, saradnja sa inostranstvom i putovanja. Prijaće vam da provodite vreme u intimnijem druženju sa članovima porodice. Kućne sedeljke, poverljivi razgovori i po neka čaša dobrog vina. Uživajte!

Za Vestinet.rs, astrolog Jasmina Kurcinak

Share this post: