Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. jula 2015. godine

Šta kažu zvezde

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za sledeću nedelju.

Ovan

Ove nedelje ćete se osećati malo bolje nego prošle. Umorni ste od raspravljanja sa drugim ljudima. Ne osećate se baš najbolje u svojoj porodici. Pritisak jenjava. Još ove nedelje imate šansu da razjasnite sve probleme koji su vezani za porodični život. Ne zapostavljajte drage ljude. Nemate više prevelika očekivanja od partnera, tako da nećete veličati njegove vrline, realniji ste nego obično.

Bik
Ne osećate se sjajno. Potrudite se da se okrenete sebi, svojim potrebama. I dalje je u centru pažnje porodica, dom i komunikacija. Nemojte previše očekivati od drugih, ako premalo dajete. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari u Vašem životu. Tokom vikenda se pazite u saobraćaju. Moguća prehlada.
Blizanci
Budite prijatni prema drugima. Potrudite se da se ne nervirate oko posla. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete naročito u prva dva dana ove nedelje. U sredu i četvrtak se potrudite da date sve od sebe na poslu. Očekujte priliv novca. To su dobri dani za igranje nagradnih igara. Tokom vikenda provedite više vremena sa porodicom.
Rak
I dalje ste preosetljivi na sve što drugi kažu. Ne opterećujte se toliko. Prva dva dana ove nedelje nećete imati dovoljno energije, ali već od srede ćete biti bolje. Ne morate previše pomagati drugima, stavite sebe na prvo mesto. Ne otvarajte se previše drugima, nego zadržite svoje stavove za sebe. U petak i subotu će biti bolja situacija što se tiče novca, ali bićete skloni i većem trošenju. U nedelju ćete se osećati najbolje, bićete komunikativniji nego inače.

Lav

U ponedeljak i utorak nećete biti toliko okrenuti poslu, tačnije, i ako budete imali dosta obaveza, možda ćete to otaljavati. Ako imate privatne probleme, nemojte to prenositi na posao u prvoj polovini nedelje. Od srede ćete se osećati umornije, pa ne preterujte sa obavezama, radite ono što morate. Tek u petak ćete se okrenuti sebi i nećete više biti toliko nervozni. Od petka možete započeti neke stvari koje su vezane za porodicu ili kuću koje odavno planirate.
Devica
Imaćete dosta posla koji treba da obavite u prvoj polovini nedelje. Nemojte raditi dve stvari u isto vreme, nego se bolje organizujte. Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu. Od srede se više družite, ali ne zanemarujte svoje obaveze. Nećete biti baš dobro raspoloženi tokom vikenda, ali se makar malo osamite.
Vaga
U ponedeljak i utorak nećete imati dovoljno koncentracije da odraadite sve što se od Vas traži. Pre nego što učinite nekom uslugu razmislite da je to ipak gubljenje vremena, jer neće svi biti iskreni prema Vama. U sredu i četvrtak se posvetite poslu. Možete očekivati pomoć od ženske osobe. Tokom vikenda se družite više sa prijateljima.
Škorpija
Bićete napeti u prvoj polovini nedelje. Mogući su iznenadni troškovi. Ne nervirajte se previše, nego kupujte ono što Vam je stvarno bitno. Moguć neki put u drugoj polovini nedelje. Svakako, ne dozvolite drugima da Vas ometaju u Vašim planovima. U petak i subotu se više posvetite poslu. Ambicioznost će se ceniti. Nedelju provedite sa bliskim osobama. Klonite se tehnike, ako ste u stanju, ne morate svakog dana biti na internetu, smanjite stres.
Strelac
Skloni ste flertu tokom ove nedelje. Strastveni ste i imate dobru komunikaciju sa drugim ljudima. Ne opterećujte se samo time šta drugi misle o Vama. Od srede ćete biti osetljiviji nego inače, ali će Vas sve to tokom vikenda proći. Još samo ove nedelje je bitno da se ne rasipate novcem, nego planirajte neko putovanje, ako imate vremena.
Jarac
Vredni ste ove nedelje. Uspevate da balansirate između posla i privatnog života. Brinite više o svom zdravlju, jer je moguća prehlada. Od srede vam drugi mogu izaći u susret šta god da Vam je potrebno. Tokom vikenda ne preterujte sa trošenjem novca, nego platite sve što je potrebno i nastavite dalje.
Vodolija
U prvoj polovini nedelje ćete se osećati sjajno i sve će Vam ići od ruke. Zabavite se sa prijateljima ili partnerom. U drugoj polovini nedelje ćete se nervirati više nego obično. Dajte sve od sebe da ne pokazujete drugima to. Stresno je stanje na poslu, ali posle posla se opustite i odmorite. To će trajati sve do petka, a od petka će saradnja sa drugima biti dosta bolja.
Ribe
Sredite dom u ponedeljak. Možete imati neke neočekivane goste prva dva dana ove nedelje. Poboljšaće se komunikacija sa članovima porodice. Provedite više vremena sa partnerom u drugoj polovini nedelje. Od petka bi trebalo da se više posvetite poslu. Nemojte otaljavati sve, nego dajte sve od sebe da što pre odradite obaveze koje imate. Poslednjeg dana ove nedelje ćete se osećati bolje i smirenije.
(Mondo.rs, autor: Jovana Vilimonović)

Share this post: