Nigorov video izazvao žestoke napade: Evo kako im je odgovorio! – VIDEO

Ogorčen

Popularni Nigor se, nedavno, u video snimku iz svog rodnog grada, sa nevericom, slušajući turbo-folk zvuke, zapitao “u šta se pretvorio njegov lepi Kotor” i konstatovao da su ga “seljaci” naselili, a posle mnogobrojnih reakcija, detaljnije je obrazložio svoj stav.

Nigor je, u ispovesti za Kurir, istakao:

– Drago mi je da je moj snimak izazvao toliko veliku reakciju, uglavnom pozitivnu, osim, naravno, hejtera i nacionalista koji su moju reč “seljak”, koju sam stavio u komentaru pod navodnicima, drugačije protumačili, a znaju dobro na koga sam to mislio.

Bilo je komentara,“od od vas seljaka Crnogoraca se ne može živeti u Beogradu”, “što si došao u Beograd, idi u tvoju Crnu Goru“, itd. To nema nikakve veze sa mojim video snimkom. Pritom, oni pojma nemaju o mom poreklu, ali, pravo da vam kažem, zaboli me ona rabota.

Foto: Twitter/@niggor99

Nigor je nastavio:

– Drago mi je što me svaki pravi Kotoranin podržao u ovom mom malom buntu. Ovaj snimak koji sam pustio na Tviteru, svakodnevnica je ne samo na Crnogorskom primorju. Toga ima svuda u regionu.

Popularni muzičar je u dahu pričao:

– Ja sam rođen u Kotoru, 25 godina sam živeo u njemu i punih 20 živim u Beogradu. Pamtim Kotor kakav je nekad bio, predivan. Nije bilo ni trunke kiča, primitivizma i stoke koja je dosla da nameće svoju volju mestu koje je vekovima bilo simbol kulture, u pravom smislu te reči. Krivim nas, jer smo to dozvolili ali eto, barem ovako nekad može da se skrene pažnja na neke probleme.

Nigor je “poentirao”:

– Druže, pa ne možeš mi iz sve snage, dok kuliram pored mora u dva popodne pa do osam uveče, kao najgora svadba ili karaoke skakati po mozgu sa turbo folk frekvencijama, ali nažalost to je tako. Može se, izgleda.

(Telegraf.rs)

Share this post: