Novorođenče nije preživelo porođaj: Roditelji su ga zagrlili plačući, a onda se desilo čudo!

Čudo

Kejt i Dejvid Og bili su uplašeni kada su saznali da će njihovi blizanci morati na svet da dođu nakon samo 26 nedelja trudnoće.

Dok je Kejt bila u porođajnoj sali, Dejvid ju jesa nestrpljenjem čekao ispred kako bi saznao kog polasu deca. Međutim, ubrzo je shvatio da je nešto krenulo po zlu.

Foto: Printskrin/Youtube

Lekar im je prišao i rekao kako je jedan blizanac kom su planirali da daju ime Džimi rođen mrtav. Kejt je u tom trenutku uzela bezivotno telo svog blizanca i prislonila ga na svoje grudi, a očajni otac je prišaoi prislonio i Kejt i bebu uz sebe.

Neko vreme su tako ležali,  izbezumljeni od šoka, ali tada je počelo nešto da se događa. Beba, za koju su mislili da je mrtva počela je da se mrda.

Odmah su dozvali babice, ali one su im samo rekle da je vreme da se oproste sa bebom. Međutim, mama je i dalje grlila bebu i na opšte zaprepaštenje svih u bolnici, Džimi je napokon otvorio oči i uhvatio tatin prst.

Džimi i njegova sestra Emili danas su srećni i zdravi petogodišnjaci, a ne prođe ni jedan dan da se roditelji ne sete čuda koje je njihova porodica doživela.

„Ponekad kad ih zagrlim razmišljam da li ih previše stiskam, jer znam koliko smo bili blizu da ih izgubimo“, priseća se Kejt.

(Fokus.ba)

Share this post: