Otvorite oči: Ovo je sedam jasnih pokazatelja da mu niste jedine!

Da li oprostiti

Ukoliko ste se prepoznale u nekom od ovih signala, vreme je da dobro razmislite o svojoj vezi, i zapamtite – ne morate da pristanete na ovakav odnos ukoliko želite više.

Mnoge žene iz čistog neznanja i prevelike vere u muškarca dobar deo veze provedu nemajući predstavu da su u životu njihovog dragog samo druga žena.

Ovo je sedam jasnih pokazatelja da mu niste jedine:

– Zove vas samo u toku svog radnog vremena

Nažalost, ako pravo sa posla ne požuri da vas vidi, naročito na početku veze kada bi trebalo da sve puca od strasti, sigurno ima nekog bitnijeg kome prvo mora da se javi.

– Telefon mu je nakon radnog vremena UVEK nedostupan (makar za vas)

Vreme nakon posla je, zna se, namenjeno porodici. Ako vam se u to doba nikada ne javlja, verovatno prvo mora da podmiri svoju porodicu kako bi mogao da vam se posveti bez griže savesti.

– Komunicira sa vama isključivo putem poruka

Ovo je već ozbiljan znak za uzbunu? Zar nije čudno to što ne želi da vam čuje glas, makar jednom dnevno?

– Često šapuće dok razgovara telefonom sa vama

Zamislite ga kako se krije u kupatilu kako bi vas pozvao – to definitivno nije privlačan prizor. Verovatno vas zove kad anjegova primarna devojka spava.

– Njegove poruke su uglavnom samo dogovori za seks

Ako vam je ovo u redu, onda nema problema. Međutim, ako ste vi spremni da u vezu uložite emocije, on definitivno nije pravi izbor.

– Ne znate gotovo ništa o njemu

Ako ste se videli više od par puta, a nemate pojma gde živi, tu nešto nije u redu.

– Nije vas predstavio baš nikom iz svog okruženja

Naravno, ne mora odmah da vas upozna sa roditeljima, ali ako se intenzivno viđate, a ne znate makar jednog njegovog prijatelja, verovatno vaš dečko krije da se viđa sa vama.

Ukoliko ste se prepoznale u nekom od ovih signala, vreme je da dobro razmislite o svojoj vezi, i zapamtite – ne morate da pristanete na ovakav odnos ukoliko želite više.

(Dnevno.rs)

Share this post: