Lav

Muškarac Lav emituje jako dobru energiju, a to se najlakše oseti kroz poljubac! Usne su njegovo najjače oružije sa kojim raspolaže.

Lavovi „na tri ćoška ali Ovnovi danas imaju sreće

Prirodni talenat koji poseduju, zaista je čaroban i oni se time diče i ponose.

Čak i da ste rešili da se sa njime poljubite, iz čiste dosade, nakon poljupca, počećete da se zaljubljujete, jer on to radi najbolje!

Neće vas ostaviti ravnodušnom, i sve i da je kratak poljubac u pitanju, želećete da se ponovi i da tu „magiju“ osećate još, iznova i iznova.

Ljubljenje sa njime, san je svake senzualne žene!

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije se ljubi najbolje na svetu.

To je gotovo jedini čin razmene energije sa suprotnim polom, kome ne pristupa na sebičan način.

U svim ostalim segmentima, on biva sebičan. Inače on sam istinski uživa u poljupcima i tom prilikom voli da vodi igru.

Partnerka tu postaje samo „stativa“, koja zapravo i ne mora da priželjkuje neku veću ili fantastičniju ulogu tom prilikom.

Njeno je samo da se prepusti, a on će sve da radi sam.

Ovo je muškarac nakon koga, svaka žena može da sakupi dobar niz štosova koje kasnije može da primeni u cilju fasciniranja nekog svog novog, narednog emotivnog partnera, piše astrosavet.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba, može da se smatra „najlukavijim“ pri ljubljenju.

On uvek može raditi ono što ne očekujete, pa je taj faktor iznenađenja koji on emituje, zaista izuzetno velik.

I sam događaj poljupca kod njega može da bude iznenadan, što je u velikoj meri dovoljno da se neke stvari dovedu do maksimalnog užitka.

Svaka žena koja se ljubila sa muškarcem u znaku Riba, pamti to kao poprilično nezaboravno iskustvo, koga se rado seća.

Ovaj muškarac jednako dobro barata kako usnama, tako i rukama, pa se kod njega poljubac u kome vam neće dodirivati kosu ili na neki drugi način stimulisati vaše telo gotovo i ne računa kao poljubac, a sve ovo ih definitivno svrstava u katergoriju majstora za poljupce.

Ako biste voleli da se i sami bavite astrologijom, postoje kursevi zato je tu vaš lični astro učitelj, kog možete da pronađete na Blic masteru.

Za cenu jedne natalne karte, koju nakon čitanja uglavnom i zaboravite, postanite osoba koja se razume u zvezde, potrebno je samo da se prijavite ovde i Blic master kurs će vam biti na raspolaganju kada god vi to poželite.

(Noizz.rs)