Ovih sedam ženskih karakteristika obaraju muškarce s nogu

Povećajte grudi ishranom

Iako većina žena prevashodno vodi računa o oblačenju, šminkanju i telu radi sebe, a ne da bi udovoljile muškarcima, morate da priznate da vas ponekad zanima šta to najviše privlači muškarce na ženama.

Mnogobrojne studije su se bavile ovom temom, a mi vam danas donosimo 7 glavnih stvari koje vas čine neodoljivima.

1) BLISTAV OSMEH

Jedna studija je potvrdila da muškarce jako privlače beli, čisti zubi. Naime, žuti i iskrivljeni zubi su ocenjeni kao manje privlačni, a zanimljivo je da izbeljeni veštački beli zubi nisu ocebnjeni kao privlačniji od prirodno belih i negovanih zuba. Zato nema potrebe da dajete novac za razne tretmane izbeljivanja – samo vodite računa o higijeni usta. I ponosno se smejte.

2) CRVENI KARMIN

Sudeći po ovoj studiji, muškarce jako privlači crvena boja. Korelacija između ove boje i zainteresovanosti muškarca jako je uočljiva, ali je veoma zanimljivo otkriće da oni sami toga nisu ni svesni. Dakle, naučnici poručuju isto što je trendeseteri – crveni karmin je hit.

3) FIGURA PEŠČANOG SATA

Iako mršavice i dalje vladaju modnim pistama, naučnici sa Novog Zelanda su otkrili da muškim srcima vladaju žene sa figurom peščanog sata. Naime, muškarcima se najviše dopada kada je razlika između struka i kukova prilično velika, a optimalno je 7:10.

4) VISOK GLAS

Možda zvuči ludno, ali muškarci i to opažaju. Ona studija je pokazala da su muškarcima atraktivnije žene koje imaju viši i „zadihaniji“ glas. Ali, imajte u vidu da to ne znači da treba da počnete da pričate izveštačenim dečijim glasom – to nikome nije privlačno.

5) BRINETE POBEĐUJU U VEČITOJ BORBI

Plavuše se možda bolje zabavljaju, ali sudeći po studiji iz 2008, muškarcima su brinete „poželjnije“. Ne samo da više vole brinete, već i dužina kose ne igra giotovo nikakvu ulogu.

6) MANJE ŠMINKE

Jedno zanimljivo istraživanje je donelo rezultate koji mogu samo da obraduju sve žene – muškarci vole mnogo manje šminke nego što mi mislimo. Ispitanicima su date slike žena sa različitim količinama šminke, i upitani su šta im se najviše sviđa i šta oni misle da se ženama najviše sviđa. Naučnici su onda to isto pitali i žene i uporedili rezultate. Došli su do zaključka da se ženama i muškarcima sviđa ista kolilčina šminke, ali žene su pogađale da bi muškarci želeli mnogo više.

7) DUŽE RUKE

Verovatno ste čuli da su dugi prsti jako atraktivni, ali duge ruke? Pa, naučnici koji su vodili ovo istraživanje tvrdi da ćete, ako imate duge ruke, lakše privući muškarce.

(Žena)

Share this post: