OVO NIKO NIJE POMENUO: Evo šta je najpoznatiji srpski astrolog rekao o UZROCIMA vremenskih nepogoda nad SRBIJOM!

Astrolog

foto: Facebook/Dusan Velickovic

Poznati astrolog Dušan Veličković preneo je ljubiteljima astrologije svoje mišljenje o meteo kataklizmi koja je proteklih dana pogodila Srbiju.

Kaže, čitao je tekstove kolega astrologa koji su pokušavali da fasciniraju, pokažu količinu teoretskog znanja i nešto pogode po sistemu i “ćorava koka ubode zrno”. Mislio je da napiše tekst, pa je odustao, ali je shvatio da danas mora.

Mesec je nebesko telo koje svojom gravitacijom utiče na sve molekule vode na ovoj planeti. Mi ljudi smo 75-80% voda, pa vidite koliko utiče na nas i naše živote. Taj pun mesec je juče bio oko 13:02:54 na poslednjem stepenu Strelca, znači za dva sata je tako pun prešao u hladnog i vlažnog Jarca i doneo kamenu vodu odnosno led i grad – navodi Dušan Veličković.

Ovaj fenomen niko ni u naznakama nije pomenuo, smatra Veličković.

– Da ne pričamo da je i dalje u znaku Škorpiona koji vlada rekama. Mars koji uz ovakve pozicije Meseca može da dovede do divljanja reka i nekih novih poplava i nedaća. I zašto sve to u Srbiji? Pa zato što se to dešava u Jarcu u kom se nalazi i Srbija. Jarac vlada i celim Balkanom, ali centralna zemlja i autentičan predstavnik Jarca je Srbija – piše Dušan Veličković na svom Fejsbuk profilu.

Mars u Škorpiji je odgovoran za četiri smrti dece u rekama prošlog vikenda, što je nastavljeno utapanjem deteta od četiri godine u Vojvodini pre dva dana.

Merkur na nebu je tačno naspram ili u poziciji sa Saturnom i ni malo nije dobar za tinejdžere i mlađe ljude. Ovo je inače aspekt očaja i depresije, a ta autodestrukcija se odražava na same osobe, a one neretko sa sobom vuku i svoje prijatelje…

Foto: Tanjug/AP

foto: Tanjug/AP

– Srbija je samo u jednoj fazi tranzicije države i svesti naroda, kad se otkačimo prošlosti i prestanemo da kukamo za njom biće nam mnogo bolje. Srbija je divna! – zaključio je Veličković u komentarima.

(Telegraf.rs)

Share this post: