RAK

Rakovi su izuzetno osetljivi i često se uvrede i na najmanju sitnicu. Ujutru mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji.

Dnevni horoskop za petak, 14. avgust 2020. godine

Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namerno. Jednostavno ne shvataju stvari na isti način.

Odlični su prijatelji i jako brižni, potrebno je provesti neko vreme sa njima i upoznati ih, kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

VAGA

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Vage ponekad namerno uzrokuju neravnoteže u svom životu, ne znajući ni same zašto. Vrlo su sklone različitim ispadima.

ŠKORPIJA

Ako Škorpije ne iskontrolišu svoje emocije, mogu biti jako neugodne. Njihovi osećaji mogu se manifestovati u vidu besa, osvete ili većih ispada.

Međutim, kada jednom udare o dno, sklone su da se vrlo brzo se oporave i ponovno postanu emocionalno stabilne.

STRELAC

Iako Strelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti jako promenjivo.

Na primer, jednom će na iznenađenje reagovati sa oduševljenjem i žarom, a već sledeći put će ih isto to razljutiti ili će biti nezainteresovani, prenosi Index.hr.

RIBE

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma razvijenu empatiju.

Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretočiti ih u nešto korisno, pa se jako puno njih bavi nekim vidom umetnosti.

Međutim, ako se nemaju nikakav ventil, s njima može biti jako teško.

(Noizz.rs)