Prepoznajte ljubav svog života po mirisu – VIDEO

Romantika

Ako vam nijedna tehnika do sada nije pomogla da nađete svog partnera iz snova – pokušajte ovo. Nova vrsta ljubavnog spajanja mogla bi da vam pomogne da namirišete pravog partnera.

„Feromonske žurke” veliki su hit u SAD i verovatno će uskoro preći okean. Njihova popularnost je nastala zahvaljujući istraživanju koje nagoveštava da su, poput životinja, ljudi podsvesno privučeni feromonima druge osobe (hormonima koje izbacujemo kroz kožu) i da nas najviše privlače oni sa kojima smo i najkompatibilniji.

Samci koji se prijave za učešće u ovom procesu dobijaju običnu belu majicu u kojoj spavaju tri noći zaredom (preporučuje se da ne koriste dezodorans i izbegavaju crni i beli luk).

Majica se potom stavi u kesu sa vakuumskim zatvaračem a kesa završi na stolu gde se dešava žurka. Gosti njuškaju razne majice i kada pronađu onu koja im se svidi, fotograf ih uslika kako drže kesu i projektuje sliku na ekran, tako da vlasnik majice može da upozna svog mirisnog obožavatelja.

Flertovanje se dalje nastavlja na uobičajen način.

Jedan od učesnika na žurki u Los Anđelesu bio je i 25-godišnji naučnik Konstantin Bakurin. On kaže da je zaobilazio kese koje su mirisale na deterdžent i da je tražio nešto jedinstvenije – vlasnicu majice čiji je miris opisao kao „začinjen“.

Mislim da je ovde reč o pseudonauci – kaže Bakunjin. – Ali sam ipak došao da vidim šta će da se desi.

Kreatorka ovih žurki, Džudit Prejs kaže da se skoro polovina parova ponovo videla nakon prvog susreta.

(Blic)

Share this post: