Rak da ne gura probleme pod tepih, Devicu svrbi dlan

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Ne prenosite nervozu na partnera. Zadržite svoje probleme za sebe. Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Prilično ste komunikativni. Mesec u polju komunikacije i kraćih putovanja vam aktivira te oblasti.

Bik

Mogući su neki problemi vezani za posao. Nemojte se preforsirati. Nervozni ste zbog porodičnih problema. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Blizanci

Dobro se osećate danas, poletni ste i pozitivni. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vreme je za provod i izlaske. Nemojte se previše okrenuti zabavi, već se fokusirajte na obaveze koje imate.

Rak

Sigurni ste u sebe i sada lako možete prići osobi koja vam se dopada. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate, ne stavljajte ništa ‘pod tepih’. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog novca i posla.

Lav

Ne gubite nadu da ćete se lakše dogovoriti sa partnerom oko nekih promena koje su Vam bitne. Danas je idealan dan za bitne dogovore. Iskoristite Mesec u polju prijateljstava koji Vam daje mogućnost za neka nova poznanstva.

Devica

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu. Danas nemojte biti površni, jer to neće biti dobro za Vas.

Vaga

Danas je dan za putovanje. Iskoristite ovu nedelju za viđanje sa dragim osobama. Posao Vas opterećuje pa postoji mogućnost da ne možete da se opustite zbog obaveza.

Škorpija

Ove nedelje bi trebalo da napravite plan rada za naredni period. Spavajte više. Nemojte se premarati danas.

Strelac

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osećate. Izdvojite više vremena za zabavu i izlaske. Posao Vas previše iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da napravite plan rada.

Jarac

Danas, pošto je nedelja, idite na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite. Ne morate baš svaki dan da radite, ali možete isplanirati narednu nedelju. Energični ste i sjajno se osećate.

Vodolija

Napeti ste zbog novca. Danas je dan za štednju. Mogući su povećani troškovi. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću.

Ribe

Više ste za neku avanturu, nego za nešto ozbiljno danas. Pazite na sitnice, jer ako budete pravili greške, čak i najmanje, bićete u problemu. Potrudite se da se ne zamerate kolegama.

(Mediji)

Share this post: