Ruskinja (90) ne pije lekove, i nikad ne kuka: NJEN SAVET ZA SREĆU RASPAMETIO JE CEO SVET!

Ilustracija

Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50, rekla je vesela baka.

Jedna baka iz Moskve čist je primer kako treba živjeti i koliko pozitivan stav utiče na kvalitetu života i dugovečnost. Bez sumnje – treba je poslušati!

Naime, Facebook stranica Human’s of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetom koji nam je dala.

“Imam 90 godina, ali osjećam se kao da imam 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uviek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno sretna jer sam živa”, rekla je ova neverovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

“Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesira me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina”, završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Facebooku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

“Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj”, “Upravo sam shvatio što želim biti kad odrastem, a želim da budem ona”, samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

(Mediji)

Share this post: