SEVERINA hitno OPERISANA, karijera u opasnosti?!

Operisana...

foto: Instagram/severina

Pevačica Severina nedavno je u Nemačkoj, navodno operisala glasne žice, a priča se da bi hrvatskoj pevačici i karijera bila u opasnosti da odmah nije otišla na operaciju.

– Severini je konstatovana hronična upala glasnica, zbog čega je predložena intervencija. Doktor joj je objasnio da sa upalom može da peva još neko vreme jer bi se stanje pogoršavalo.

Otkazala je sva gostovanja i javne nastupe i posvetila se traženju najbolje klinike u kojoj bi bio izvršen zahvat.

Doktor u Zagrebu joj je preporučio jednu privatnu kritiku u Nemačkoj i odmah je zakazala termin.

Seve je bila očajna, svaki dan je plakala i plašila se kako će sve da prođe, a razmišljala je i o daljoj karijeri – priča izvor srpskog Telegrafa koji dodaje da je lekar koji je obavio operaciju Severini rekao da je došla u poslednjem trenutku, kada su glasnice još mogle da se spasu, kao i da, ukoliko se ne bude pridržavala svega propisanog, ishod za njenu karijeru može da bude poguban.

– Kako nije nastupala od 15. oktobra, kada je poslednji koncert održala u Minhenu, Severina je rešila da se na scenu vrati prošlog vikenda, kada je nastupala u Švajcarskoj, iako je trebalo bar još tri nedelje da miruje.

Zbog toga je izložena komplikacijama koje bi mogle da uslede i da ponovo ima probleme. Takoreći je na svoju ruku počela ponovo da nastupa, što može da ima fatalan ishod – zaključio je jedan od Severininih prijatelja.

foto: Instagram/severina

(Telegraf.rs)

Share this post: