TRAGATE ZA SRODNOM DUŠOM? Spremite se, današnji dan vam donosi rešenje!

Ilustracija

Stiže najbolji lunarni dan za partnerske i bračne odnose, iskoristite ga na najbolji način.

Od 19:09h do 20.08h na dan 25. februara 2016. godine traje 17. lunarni dan „zvono“, dan koji povoljno utiče na osećanje radosti i ljubavi.

Pružiće vam spajanje sa voljenom osobom – i u emotivnom i u erotskom smislu. Pružanje ljubavi uživanje u senzualnosti, intimnoj bliskosti, sjedinjavanju i duše i tela, povoljno deluje na zdravlje i duhovno uzdizanje.

Ovaj lunarni dan povoljno deluje na partnerske, posebno bračne odnose. Pomaže da dođe do njihovog poboljšanja, do većeg osećanja zajedništva. Povoljno deluje naročito na žene, podstičući njihovu senzualnost, lepotu, ljubav i sjedinjavanje sa partnerom. Mesec će u 23h ući u Vagu, znak partnerstva.

Najpovoljnije vreme za voljenje i uživanje u radostima života je u noćnim satima 25. februara 2016. godine od 17h pa do 21h kada je Mesec u trigonu sa Venerom u Vodoliji.

Posebno od 17h do 20h dokle traje 17. lunarni dan. To je idealno vreme za ljubav i radost davanja i dobijanja. Osećanje voljenja nam tada može doneti osećanje radosti, ispunjenosti. Provedite ga sa onima koje volite. Ljubavni sastanci, ljubavni susreti će ličiti na najlepše ljubavne filmove.

Želje za ugađanjem i usklađivanjem će biti više. Ako ovog lunarnog dana ne osetite radost življenja, onda je to znak da nešto ne ide dobro u vašem životu i da je potrebno da unesete promene, menjate sebe, podižete svoju vibraciju, radite na sebi, kako biste privukli ono što želite i što će vas idućeg lunarnog ciklusa, na ovaj dan, učiniti radosnim. Ipak, potrudite se da ovog lunarnog dana činite nešto što vam može uvećati osećanje sreće ili ljubavi.

Ne odustajte od poziva, susreta, sastanaka, ukoliko nemate partnera, sa kojim bi bilo da ovog lunarnog dana uživali u čulnoj ljubavi, u kojoj će biti više sklada, osećanja ujedinjenosti i ostvarenja zajedničkih želja.

(Lovesensa.rs, foto: pixabay)

Share this post: